18 jan. 2013

Familjedag

Fredagen blev en riktig mysdag helt utan träning förutom mina 100 up såklart. Gårdagens pass känns ordentligt i överkroppen så det var helt rätt att låta kroppen vila lite även om jag var sugen på ett lättare löppass. Jag tror det är viktigt att kroppen får vila ordentligt dagen efter man har kört tung styrka så man kan tillgodogöra sig träningen på rätt sätt. Dagen efter ett tungt pass brukar jag också vara ordentligt hungrig vilket jag ser som ett bra tecken på att kroppen behöver vila och återhämta sig.

Någon som ser smygreklamen?

Idag blev det istället en familjedag där vi åkte ner med Noah till öppna förskolan som hade utedag med pulkaåkning och korvgrillning. Vi har börjat gå med Noah till öppna förskolan sedan några veckor tillbaka då vi tycker det är viktigt att han får träffa andra barn och dessutom behöver han lite ombyte med andra aktiviteter. Det är också trevligt för oss att träffa andra föräldrar och pedagogerna är riktigt bra!

Något som inte gick så bra idag var dock korvgrillningen. Vi försökte tända en engångsgrill på toppen av en backe medan det blåste kallt men det var omöjligt att få det att fungera. Istället fick vi steka korven när vi kom hem men det var ganska mysigt det med och det var nog lika bra det för det var svinkallt i vinden idag!

Imorgon blir en spännande dag då jag för första gången har en heldag med bara mig och Noah. Sofie är borta och kommer inte hem förrän nästa dag och jag hoppas det ska fungera bra med Noah. En av mina planer är att jag ska försöka ta ut honom på ett pass med löparvagnen som jag är sugen på att komma ut med igen. Vi kommer också åka in och ta en fika med Noahs faster med familj som han gillar. Det kommer bli en bra lördag!


2 kommentarer:

Emilia sa...

Lät som en väldigt mysig dag! :) Mmm snygg smygreklam! :P

Daniel sa...

...och idag blev också en bra dag! :)