5 jan. 2013

Soligt i skogen


Jag fortsätter köra på med styrkan så även idag där jag passade på att smyga in på gymmet innan jag skulle ut på backpass i skogen. Det blev 40min styrka för överkroppen där jag körde ganska tufft för att sedan hinna ut till skogen. Man kan säga att jag var ordentligt uppvärmd när jag mötte upp med dom andra och jag behövde heller inga överdragskläder under uppjoggen.


Det var riktigt bra väder idag och det kändes nästan som det var vår i luften. Mitt val med lätta kläder och 3/4-tights kändes helt rätt när jag värmde upp med mina vänner. Förutom jag själv var vi 3 till från klubben och sedan var det Ingmarie, Johan, Mikael och Sara som höll i passet.


Efter uppjoggen körde vi löpskolning och sedan några stegringslopp i fint motljus där skuggorna blev låååånga av den låga solen.


Slingan vi skulle springa var 1600m där vi kunde springa upp till 8 varv för dom som ville. Själv är jag inte riktigt i form än och höll mig till 5 varv utan att gå på max. Det var väntat att jag inte skulle springa mer än 5 varv och jag känner mig taggad att hitta formen igen där jag kan köra alla 8 varven med tryck hela vägen.  I höstas när jag var i maraform hade jag inga problem med det men jag kommer dit igen!


Den enda som körde alla 8 varven var Ingmarie som bara såg starkare och segare ut efter varje varv. Bra jobbat! Mikael och jag hade gott om tid så vi dröjde kvar och hade sällskap med henne tillbaka. Det blev en trevlig nerjogg i den fina solen, såååå skönt med sol och det här passet gav mig mycket ny energi!7 kommentarer:

Tony Jönsson sa...

Såg skönt ut, ni verkar vara ett glatt gäng :)

Ingmarie sa...

TACK! Det där behövde jag. :-)

Ingmarie sa...

Och du, om du hade sprungit i min (snigel)fart så hade du LÄTT klarat 8 varv. :-) Du är både snabb OCH stark. :-)

Sara sa...

Du såg bra ut idag Daniel :)

Anonym sa...

Som jag skrev i Saras blogg; ser helt ljuvligt ut! :-)

Vad gäller formen; det är ju bara Januari! :-)

Kram M

Petra sa...

Ah vilka harliga bilder Daniel! Ser riktigt varigt ut!

Vill passa pa att onska God fortsattning pa det nya aret! Det ar sa roligt att lasa om tillokningen och lillkillen eran verkar vara enormt go'! Kram!

Daniel sa...

Tony - Du får komma ner någon gång. Bastu efteråt också en lunch hemma hos oss! :)

Ingmarie - Känner mig varken snabb eller stark och oavsett tempo så tror jag inte att jag hade fixat 8st...men det kommer! :)

Sara - TACK! Behöver boosta mitt självförtroende lite ;)

Västgötskan - Haha! Du slog huvudet på spiken där! Förra året hade jag en formtopp vid den här tiden och sedan gick det bara sämre. Bättre start nu då kanske? ;) Kram!

Petra - Kul att bilderna kan förmedla känslan, det var verkligen vårigt i skogen!
God fortsättning tillbaka! Det kommer lite uppdateringar om Noah då och då och det går så bra för honom! :)