16 feb. 2013

Många flugor på en smäll

Det blev distansrekord med löparvagnen idag då jag sprang nästan 13km ute på slätterna. Vi har tyvärr ett litet problem med vagnen och det är att Noah alltid somnar i den. Oftast vill vi inte att han ska sova mitt på dagen då han blir svår att natta på kvällen och har därför helt dragit in hans vila mitt på dagen. Detta gör också att han sover bättre på nätterna och på så vis blir han ändå piggare över hela dagen sett.

Ska vi bort på kvällen och Noah ska vara upp lite längre brukar vi dock låta honom vila och då är vagnen kanon. Ikväll var vi på kalas för min morfar som fyllt 89 år så därför passade en lunchtur med vagnen perfekt. Jag fick motion och gjorde plats för både tårta och god mat och Sofie fick lite egentid där hon kunde ta ett skönt bad i lugn och ro. Noah fick också sin sömn då han somnade efter någon kilometer och höll sig pigg och glad hela kvällen. Det blev många flugor på en smäll kan man säga och jag gillar verkligen den här vagnen!

En snarkande Noah någonstans på Söderslätt


4 kommentarer:

Johan Renström sa...

wow, en sån vagn skulle man ha haft under småbarnsåren. Gäller bara att inte halka i nedförsbackarna.

Daniel sa...

Man får vara lite försiktig utför men det finns en säkerhetslina att fästa runt handleden när det inte känns säkert.

mikael sa...

haha, samma här. Vår kille somnar alltid i vagnen oavsett tid på dygnet. Får prata med honom hela tiden för att han inte ska slumra till. Nu sover han förvisso fortfarande på dagtid men det är inte ofta som jag är ute då.

Daniel sa...

Det är lite dumt när man inte vill att dom ska somna. Jag tänkte inte på detta när vi köpte vagnen men det är helt klart en nackdel som jag inte tänkte på. Kanske bli det bättre när det blir varmare så man kan köra med den mer öppen? Eller så vi kanske testa rundor på förmiddagen då han brukar vara som piggast?