26 mars 2013

Fortsatt tufft


Jag fortsätter köra på tufft med träningen och det flyter på riktigt fint nu. Idag ville jag väldigt gärna springa backar i skogen men min erfarenhet säger mig att det fortfarande är snö och is på stigarna därute. Därför blev det istället ett pass på gymmet med styrka följt av ett backpass på bandet som Staffan tipsat om. Jag har sprungit detta passet en gång innan men idag ökade jag på med en 6:e backe och jag kände mig riktigt stark och snabb hela vägen. Den sista backen brände fint och tillsammans med The Script i lurarna blev det en skön avslutning där endorfinerna sprutade!

You can go the distance
You can run the mile
You can walk straight through hell with a smile


9 kommentarer:

Snorkkis sa...

Härligt att det flyter på tufft!

Olov sa...

Du kör på hårt ser jag, det är väl som vanligt =)
Vilka är dina mål framöver, du kanske har skrivit om dem innan men jag kan inte minnas dem i så fall.

Anonym sa...

Snö och is? Bor inte du i Skåne?
Här är det ju (nästan) barmark redan. :-)

Kram M

Daniel sa...

Snorkkis - Det är skönt att få pressa sig när kroppen vill! :)

Olov - Jag har något som heter Toughest den 4:e maj som är 8km hinderbana där jag tänkt ta mig igenom med hedern i behåll. Sedan är det Köpenhamn Marathon den 19:e maj där jag ska hjälpa en vän till sub 3:30 vilket gör att jag vill hålla liv i distansen med löpningen. I juni är det sedan Malmömilen där jag vill vara i form för sub 39. Annars är det bara "lugnt" här just nu och jag jagar inte pers för tillfället

Västgötskan - Fast i skogen vill inte solen leta sig ner på sitgarna, det brukar vara segt där. Annars har vi barmark nästan överallt :) Kram!

Staffan sa...

Härligt att du kör "mina" pass och tycker det har effekt :) Fortfarande mycket snö kvar här, framförallt i skuggan i skogen men det är skönt på dagarna och får vi bara lite varmare nattetid försvinner snart snön!

Lite nyfiken på dina tävlingsplaner för året?

Olov sa...

Nu minns jag =)
Toughest verkar ju vara en specialsydd tävling för dig där både styrka och snabbhet sätts på prov.

Daniel sa...

Staffan - Är inte speciellt tävlingssugen och har inte mycket planerat. Du kan kolla kommentaren till Olov här ovanför där du kan se lite om våren planer.

Olov - Jag tror det kan passa mig bra! :)

Ingmarie sa...

Snart snart blir det barmark. Det MÅSTE det bli! :-)

Daniel sa...

Någon gång måste det lossna och oddsen ökar för varje dag ;)