24 mars 2013

Solen värmer

Det blev en riktigt fin träningsvecka med mycket styrka kombinerat med en hel del löpning. Ett intervallpass, ett backpass och ett pass på 12,5km med sovande Noah i vagn där 5km blev tröskel med "slaskattack" så lera och slask stänkte ute på grusvägarna. Som pricken över i:et avslutade jag idag med ett långpass på 25km och veckan landade på totalt 57km löpning. Jag kan konstatera att solen äntligen börjar värma på långpassen och jag hoppas jag kan lägga av kläder för varje vecka som går nu! Våren är nära!
5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag kände också det i helgen. Riktigt nära!! :-D

Lisa sa...

Det är verkligen helt underbart, vare sig man kan springa eller inte! Men jag saknar verkligen löpningen på det sättet nu, jag har ju inget naturligt sätt att "komma ut" eftersom att jag är en motvillig promenerare. Hehe. Njut lite för mig också:)

Daniel sa...

Västgötskan - Härligt!!!

Lisa - Så tråkigt att du inte kan springa! Hoppas du kan möta våren på cykel istället!

Tommy Bergström sa...

Jag snubblade bara in :-) Fin sida & bilder.
Jag försöker också komma igång med träningen. Letar just nu efter lite inspiration, och nåt sätt att slippa smärta vid träningen..

(Har inte MS, men andra nerv & smärtproblem..)
Ha' de bra!

Daniel sa...

Hej Tommy!
Trevligt att du hittat hit och lycka till med träningen! Har inte själv några problem med smärta så jag har tyvärr inget jag kan dela med mig av såhär direkt. Hoppas du hittar något som funkar för dig!