16 mars 2013

RIP Clive Burr

En av mina fina grusvägar

Nu är det äntligen barmark på mina fina grusvägar ute på Söderslätt! Lyckan verkar dock vara kortvarig då det väntas snöstorm nästa vecka så därför passar jag på att göra det bästa av det innan skiten kommer tillbaka! Igår blev det 12,5km lugn distans och imorgon ska jag försöka få till ett efterlängtat långpass. Foten håller fint och jag hoppas kunna få lite flyt i löpningen nu efter några små bakslag, det känns bra!

Något som känns mindre bra är att Iron Maidens gamla trummis Clive Burr dog i veckan. Clive var trummis på bandets tre första album innan han fick lämna bandet pga sviktade hälsa. Han fick MS och har kämpat med skiten i många år och fick i veckan kasta in handduken. På vissa håll säger media att han dog av MS men jag vet inte hela sanningen, oavsett så är 56år på tok för tidigt! Jag avslutade därför gårdagens pass med Run To The Hills med ett av världens mest kända trumintro som en liten hyllning till honom. RIP Clive Burr!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser skönt ut!
Men vad säger du; snöstorm??? :-(

Daniel sa...

Ja, tyvärr! Fast jag hoppas det inte blir så farligt. Tyvärr blåser det nästan alltid här så även lite snö kan ställa till stora problem :(