29 apr. 2013

jagharms.se


Jag skrev för ett tag sedan att det skulle hända lite saker inför ms-dagen den 29 maj och nu är sidan jagharms.se uppe. Tillsammans med några andra har jag fått äran att vara ambassadör inför dagen och jag har varit delaktig i uppstarten av sidan. Det är NHR som ligger bakom kampanjen och vårt mål är att uppmärksamma hur det är att vara ung med ms där NHR drar gränsen vid 40år. Vi vill också påverka ansvarig minister att prioritera neurosjukvården då den har många brister och är väldigt olik beroende på var i landet man bor. Sjukvården är inte lika för oss med ms och det finns mycket att förbättra!

Sidan har precis startat och det kommer hända lite saker allt eftersom så håll gärna koll på den framöver. Var gärna med och stötta oss genom att registrera er på sidan så får ni löpande information om vad just ni kan göra för att belysa vår sjukdom. Tack på förhand!

3 kommentarer:

anneliten sa...

Bra där! Jag tror mycket kan hända när patienter och anhöriga förenar sig och ger uttryck för sin situation. Bara om man förstår problemen kan man hitta åtgärderna.

Jonna Fartfylld sa...

så bra! Jag "känner" både dig och en moster som har ms, kan tänka att det finns mycket att göra och förbättra!

Daniel sa...

Annlie - Kloka ord! Det stämmer så bra och jag hoppas detta kan ha lite effekt! Det kommer mer saker längre fram...

Jonna - Det finns alltid saker att förbättra! ;) Vården borde vara lika i hela landet!