8 maj 2013

Blickar framåt

Då blickar jag framåt med siktet inställt på Malmömilen där jag hoppas kunna hitta den lätta känslan igen. Även om det gick bra i lördags så är inte kroppen 100% och jag lämnade dom sista proverna i början på veckan för att försöka få klarhet i vad som felar. Mitt "system" verkar ha flippat ut och min läkare tror att jag kan ha fått en parasit i Kina eftersom det kommit smygande under lång tid. Det känns läskigt men kan kanske stämma då jag verkar ha problem att tillgodogöra mig det jag äter. Jag har också en tid för återbesök hos min neurolog i början av juni men jag tror inte detta har med min ms att göra.


Annars intervallar jag vidare så gott det går och igår körde jag intervaller så jag höll på att få värmeslag i det fina vädret. Temperaturen översteg 20 grader när jag sprang 3x (6min-4min-2min) med vila på 90sek-60sek-45-sek. Det blev ett ganska tufft pass som totalt ger 36min intervalltid med bra tempo. Känslan var som den varit sista tiden men jag hoppas det ska släppa snart!

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Parasiten låter inte så trevlig... men det borde väl i så fall vara möjligt att åtgärda med penicillin? Och snart - snart släpper det!

Ingmarie sa...

jag tror det har vänt nu!
Håller i alla fall tummarna stenhårt!

Daniel sa...

Snorkkis - Hoppas på en enkel åtgärd vad det nu än må vara. Vill inte informera mig för mycket om parasiter...läskiga saker! ;)

Ingmarie - Tack för tummarna! :)