28 maj 2013

Lite blandat...Noah är ett riktigt energiknippe och han har förstått att vi springer i familjen vilket är väldigt roligt. Ibland säger han att han har sprungit långt medan han flaxar med armarna. På frågan om hur långt han har sprungit svarar han ... - En timme!

Själv fick jag till ett bra intervallpass med klubben ikväll på 8x600m med ett snitt på 2min blankt per intervall. Kroppen börjar kännas lite bättre igen vilket är väldigt glädjande även om jag fortfarande är lite väl trött till vardags. Jag har heller inte ändrat något eller fått några provsvar då min läkare har ringt när jag suttit i möten på jobbet. Hade det varit något akut antar jag att hon hade varit mer angelägen men imorgon ska jag försöka få tag på henne.


Imorgon är det också ms-dagen så ni inte missar att uppmärksamma den! Bor ni i Stockholm kommer NHR ha en installation med 300 läkarrockar på Mynttorget utanför Riksdagshuset mellan 07:00-10:00. Detta för att visa att det fattas 300 neurologer i landet för att alla ska kunna få lika vård oavsett var man bor. Jag har själv varit inblandad i detta projektet då jag skrivit lite bloggar på jagharms.se inför ms-dagen samt delat med mig av lite tips och idéer kring kampanjen. Det har också skickats runt 500 mail till Göran Hägglund angående vår kampanj så jag hoppas han kommer ut och kollar på installationen och lyssnar på "oss".......för tyvärr kan jag inte själv vara med även om jag var uppbjuden till att medverka. Går gärna in på jagharms.se för mer info om morgondagen!

2 kommentarer:

Suzan sa...

Hallå! Har precis skickat iväg ett mail till dig som jag hoppas att du nappar på :)
/Suz

Daniel sa...

Tack! Klart jag hade nappat om jag inte varit upptagen....en annan gång! :)