23 juni 2013

En fin helg!

Det har varit en fantastisk helg med mycket familjetid och Noah verkligen strålar när vi är tillsammans alla tre. Jag jobbar full tid medan Sofie är mammaledig vilket gör helgen extra viktig för mig. Noah är ganska "mammig" men under senaste tiden märks det att jag får ta mer och mer plats i hans vardag. Det värmer väldigt och denna helgen har varit något riktigt speciellt vilket känns bra nu när en ny arbetsvecka börjar.

Noah upptäcker att det börjar komma äpplen i våra träd.

När det gäller träning så rullar det på riktigt fint! Jag skriver inte mycket om mina pass här på bloggen längre då det inte känns så intressant med siffror just nu. Är någon intresserad av vad jag gör så reggar jag sedan en tid tillbaka alla pass inne på funbeat.se. Jag har lite spännande saker på gång och det finns en anledning till att jag nu börjat regga mina pass där. Det är en långsiktig plan jag har som jag ska återkomma till senare....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad spännande med dina framtida planer! Fundar lite på en framtida motivation inför nästa år. Ett halvmaraton hade varit något att bita i. (Har vara som mest sprungit halvlidingö tidigare.) Skulle gärna vilja veta ett naturskönt lopp och du som har sprungit så många kanske kan tipsa. Helst inte över Stockholm.

Ha en härlig sommar!
Patrizia

Daniel sa...

Kul med mål för framtiden!
Har varit borta ett tag så jag är ledsen att jag inte svarar förrän nu.
Prinsens Minne i Halmstad kan jag varmt rekommendera! Fin bana längs havet och ett trevligt arrangemang. Banan är också hyffsat snabb och lättsprungen. Du kan se lite bilder från banan i min racerapport som du hittar här.

http://mina-utmaningar.blogspot.se/2011/08/prinsens-minne.html

Här är en länk till loppets hemsida!

http://www.prinsensminne.se/

Ha själv en fortsatt fin sommar!

Anonym sa...

Tack för tipset!

Patrizia

Daniel sa...

Det var så lite! ;)