23 aug. 2013

Tillbaka!


Då är jag tillbaka på bloggen efter en härlig sommar med fint väder! Det har verkligen varit en lyckad sommar och vi fick ut mycket av vår första sommar tillsammans med Noah. Semestern får en helt annan mening när man har barn och det är så skönt att ha så mycket tid att bara tillbringa tillsammans. Noah utvecklas fort och han är en sådan härlig personlighet som nu blommar ut på allvar. Språket flyter på bra och han förstår allt vi säger så vi har fått börjar prata engelska för att han inte ska ta åt sig av sådant vi inte vill att han ska höra men även engelskan börjar han så smått förstå.

Noah har denna veckan börjar med inskolning på förskolan vilket känns väldigt stort. Han gillar miljön och det verkar passa honom bra då han nu behöver mer stimulans och utmaningar. Han har också fått en ny vän under sommaren som också är adopterad från Kina. Det är en liten flicka som är fyra månader yngre än Noah och hon kom hit en månad före Noah. Dom är verkligen helt underbara tillsammans och man blir så varm i hjärtat när man ser dom leka fint ihop!Bild lånad av Löpning För Alla

När det gäller löpningen så flyter det på riktigt bra och jag sprang skiten ur kroppen på Kalmarmilen i slutet av juli. Jag fick verkligen kriga och kom in på 37:41 helt slutkörd!!! Sub 38 på milen har jag inte varit på två år så sommarträningen har gjort nytta. Nu väntar Trelleborgsloppet nästa lördag där jag kommer gå på max igen. Det är en snabb bana och jag känner mig i grym form efter sommarträningen. Får jag till ett bra lopp kanske mitt pers på 36:59 kan vara i fara? Jag satte denna tiden på just detta loppet för två år sedan och ska jag sätta pers så är det just här på hemmaplan som jag vill slå till. Trelleborgsloppet är speciellt för mig på många sätt som ni kanske vet?! Dags att ladda bössan igen!


6 kommentarer:

anneliten sa...

Det är en extra dimension att uppleva världen genom barnens ögon. Att få ta del av deras upptäckarglädje. Härligt att ni tar er tid och njuter. Hade väl i och för sig inte väntat mig något annat.

anneliten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ingmarie sa...

Underbart att läsa att ni haft en bra sommar.
Och att du är redo för stordåd igen!

Staffan sa...

Låter härligt! Fina bilder också! Det hade varit roligt att kriga i Kalmar ihop med dig och Erik, jag har ju varit sub38 tre gånger totalt men inte sedan maj 2012 och jag är nog inte riktigt där just nu kapacitetsmässigt på 10km.

Någon gång lockar det att träna specifikt för att förbättra mitt PB på 10km 37:43 som är mer än två år gammalt nu. Jag tycker också att 10km är den svåraste distansen att disponera vilket är en utmaning i sig.

Jag mailade dig precis med en fråga om Lidingö!

Anonym sa...

Låter som ni har haft en riktigt skön semester!
Hihi! Var söta de är! :-)

Och grattis till en kanontid! Det blir nog PB tror jag. Men känn ingen press. Haha! ;-)

Kram M

Daniel sa...

Anneli - Så sant så sant! Det är helt fantastiskt att Noah är här nu och man vill vara där han är hela tiden. Underbart! :)

Ingmarie - Känner mig laddad! :)

Staffan - Milen är verkligen svår att springa och man måste våga för att sätta en bra tid samt ta fram det tjocka pannbenet! Mitt huvud säger åt mig att bryta flera gånger under ett millopp men än har jag inte brutit ;)
Hade varit kul att springa ett lopp ihop någon gång!

Västagötskan - Tack! Känner ingen press! PB it is!!!! ;)
Kram