13 okt. 2013

En tur till skogen


Fulltankad med Hig5-zero begav jag mig idag hemifrån med skogen som mål. I skogen skulle jag sedan möta upp med Noah och Sofie för lite fika med varm choklad och kaka. Noah pratar ofta om att få åka till skogen och dricka varm choklad vilket har blivit en trevlig tradition. Själv skulle jag också få en skön bastu efter avslutat pass så det blev ett väldigt lyckat upplägg.

Det var bara sista 5km som gick i skogen då jag har en bit dit och det började inte speciellt bra då jag möttes av gubbar med stora bilar och stora bössor på en åker. Tänkte att det var iaf bra att jag hade orange tröja på mig så att dom inte trodde att jag var ett villebråd dom kunde skjuta prick på. Jag klarade mig helskinnad förbi och sista 5km gjorde jag också en fartökning bland backarna i skogen. Tror tempot blev runt 4:20 sista 5km och totalt landade passet på 22km med ett snitt på 4:40min/km.

Det blev ett riktigt bra pass och jag kände mig stark hela vägen. Min vän Anna brukar prata om att hon har en dieselmotor som kickar in en bit in i passet och nu börjar jag förstå vad hon menar. Normalt blir jag bara tröttare och tröttare när jag springer långpass men senaste tiden har jag känt mig starkare mot slutet än vad jag normalt brukar vara. Jag vill också slå ett slag för High5-zero som jag nu testat under några pass. Det är en riktigt god sportdryck och min kropp svarar fint på den när jag springer långt.

4 kommentarer:

Jonna Fartfylld sa...

åh, då delar jag och Noah en nyfunnen passion... varm choklad! <3 hoppas du slipper dagisförkylningar framöver.

Saras Träningsblogg sa...

Åh den kanske man skulle test då :D

Anonym sa...

Bloggen nerlagd? Få pass på Funbeat. Whats happening?

MVH Erpur

Daniel sa...

Jag kommer nog starta upp snart igen. Hade influensa med kraftig feber för någon vecka sedan och har varit krasslig sedan dess. Har startat upp träningen så smått igen och tänkte dra igång på allvar denna veckan. :)