8 okt. 2013

Sagt och gjort


Ikväll var det dags att försöka hålla lite i bromsen när jag sprang tusingar med klubben. Jag bestämde mig för att springa 10st med 60sek ståvila där jag skulle springa ca 10sek långsammare än annars. När passet var slut skulle jag känna att jag hade 2st tusningar till i kroppen....

Jag sprang bara på känsla där första intervallen blev lite trevande och jag bromsade lite väl mycket. På den andra släppte jag på lite mer och hittade ett fint tempo med skönt flyt. Det höll i sig under hela passet och det var mysigt att springa strax under min maxkapacitet på tusingar. När jag hade sprungit mina 10st tusningar kändes det som jag kunde sprungit några till så jag träffade nog mitt i prick. Det ska bli spännande att se resultatet av den här omställningen i träningen på lite längre sikt!

Dagens tider


6 kommentarer:

Camilla sa...

Åh, dessa tusingar! Jag läser så ofta om dem och önskar att jag hade disciplinen. Jag är nog en minut långsammare än du på varje tusing, minst. Men någonstans måste jag ju börja om jag vill bli snabbare. Bra jobbat!

Saras Träningsblogg sa...

Oj! Du är snabb du ;) grymma tusingar :D

Anonym sa...

Jag blir lite frustrerad när jag ser att du fixar 3,45-tempo och ändå håller tillbaka! Haha! ;-))

Bra gjort! Låter som ett bra pass. Inte alltid man behöver ge max.

Kram M

Daniel sa...

Det är bara att köra igång! Börja med några få och sedan ökar du på efterhand. Det kan vara kul med tusingar :-)

Sara - Wroom wroom!!! ;)

Västgötskan - Trodde aldrig jag skulle kunna springa under 4:00-tempo när jag började springa men det går bra nu. Inget att bli frustrerad över. Träna på bara så kommer farten! Kram!

Andreas Åkesson sa...

Mycket bra pass!

Piratfarsan sa...

Du är fortfarande lika grym! :-)