7 aug. 2014

Axeln nästan ur led

Så var det återbesök hos naprapaten idag och jag fick ännu ett gäng nålar i min axeln. Behandlingen var inte lika brutal som sist även om det satt hårt denna gången också. Jag kan nu lyfta min arm rakt ut i 90 grader om jag gör Lasse Åbergs "Jag kan flyga jag är inte rädd". Förra veckan klarade jag bara 45 grader rakt ut men det finns fortfarande lite kvar att jobba med på egen hand. Nu tror jag också att jag fått ett riktigt bra svar på vad som hänt och det verkar som att min axel har varit på väg att hoppa ur led vilket gjort att allt runt om gått i försvar.

Vi fick också fixat lite med höften ännu en gång för som jag misstänkte vill den inte riktigt springa med mig. Jag har också tappat mitt rörelsemönster när jag springer pga alla spänningar och min naprapat tycket att jag skulle köra lite korta intervaller för att kroppen skulle hitta rätt igen. 100-200 meter med bra hållning kunde vara ett bra recept. Det passade mig perfekt för dagen för jag hade ändå tänkt ösa på med korta backar lite senare.....


På kvällen drog jag igång i "min" backe som hade invaderats av en massa cyklister med samma tanke. Vi for upp och ner som tokar och för mig blev det 20x200m med en kropp som gillade att springa igen. Det var riktigt skönt att får köra slut på benen ordentligt för ikväll blev dom trötta på rätt sätt. Med en väl tilltagen uppjogg samt nerjogg landade passet på totalt 16km. Det blev en fin sommarkväll i min backe! 

4 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Skönt att det känns bättre i axeln i alla fall.
16 km...?! Ja, det var väl tilltagen upp och nerjogg... (?) Haha! :-)
Men skönt med springvänliga ben.

Kram M

Daniel sa...

Behöver lite extra distans när man tränar för mara ;)
Kram

Joel R sa...

Härligt att hitta lite lust i löpningen när det varit tufft ett tag.
Även här är lusten tillbaka och jag har bestämt mig för att plocka upp bloggen igen, efter två års uppehåll :-)

Daniel sa...

Så kul Joel! :)