29 aug. 2009

29/8 Ingen broms bara gas!!!


Äntligen lite tävling igen. Idag var det bara gas som gällde ingen broms som är detsamma som ingen bromsmedicin. Jag hoppade helt enkelt över gårdagens injektion för att jag ville prestera på max idag.

Redan på uppvärmingen kändes det väldigt bra, benen och hela kroppen svarade kanon. Starten gick och det blev till att ösa på direkt för jag hade många långsamma löpare framför mig. Det är lite dumt när arrangörerna inte har startfållor, det blir lite bökigt och stökigt. Efter ett tag såg jag en välkänd rygg. Det var Annelie som vann Sydkustloppet i våras. Henne hängde jag på för hon är snabb, det vet jag. Efter ett tag kände jag att jag hade mer att ge så jag drog om henne. Vet inte var krafterna kom ifrån men jag började springa om folk på löpande band. Sprang förbi sjukhuset där jag legat inlagd och känslan av att ösa förbi där gav mig ännu en kick.



Några kilometer senare kom jag ifatt ett gäng föreningslöpare från Björnstorp som såg seriösa ut. Jag tog rygg på dom ett tag men jag hade fortfarande mer kraft så jag sprang om. När det var 1km kvar gav jag järnet. Det brände i hela kroppen men det var på ett skönt sätt. Jag kom flygande i mål och det blev som jag ville. Min gamla tid pulveriserade jag totalt. Kom i mål på 41,49 och slog den med över 5 minuter!!! Det är också den bästa tiden jag satt på milen hittills.
När jag återhämtat mig ville jag bara springa mer mer mer....10 km till hade inte varit några problem, mina ben är i sanslöst bra form just nu. Det får nog bli gymmet imorgon bitti för jag har mer energi att göra av med.


När är nästa lopp? Det sprattlar redan i benen!!

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vilket flyt du hade idag! Stort grattis och njut av din fina prestation. 5 minuters persande på milen - coolt!

Daniel sa...

Tack! Det var nog den där Snorkkis-baren jag satte i mig på morgonen som gjorde susen :)

Anna (Orka mera) sa...

Shit vilken tid! Mycket bra jobbat!

Daniel sa...

Tack! Du sa ju att jag skulle springa så att öronen glödde :)