1 juni 2010

1/6 Sammanfattar

Då var det dags att sammanfatta maj månad, det blev 232km löpning och 500min styrketräning. En lyckad månad trots att jag känt mig lite småsliten och fått hålla igen aningens på distansen.

Nu i efterhand var det nog smart att hålla igen med tanke på att mitt högerben var ganska överbelastat när jag var hos naprapaten förra veckan. Som det står i mitt träningsprogram är inget pass viktigare än kontinuiteten i träningen, viktigt att tänka på detta!

Det har också blivit två lyckade tävlingar i maj månad, har sprungit både Sydkustloppet och Änglamilen med bra resultat. En annan positiv sak jag tar med mig från månaden är att jag lärde känna Joel och Mikael som jag ser fram emot att få träffa igen. Fin bonus med bloggandet att man får träffa så trevliga människor!



Den sköna lugna känslan inför maran finns fortfarande kvar och igår lyckades jag också med sömn-utmaningen. Idag kör jag det sista riktiga träningspasset i mitt program och sedan finns det inte mer jag kan göra. Allt känns bra och jag går bara runt och myser i min egen lilla bubbla. Musiken just nu är något åt detta hållet, kanske kan denna få fler att koppla av lite. ;)

5 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Ja just det, dags att uppdatera playlisten lite! :)

Vilken bra månad du fick till!

Staffan sa...

Det är mycket jag inte bestämt ännu kring maran (öppningsfart...) men även om IPoden ska med eller inte. Jag tyckte iofs att den hjälpte mig förra året men den lilla fickan på tightsen ska också rymma 2 energi-geler är det tänkt.
Armhållaren vill jag inte springa med.

Får se hur jag gör....hmm svåra beslut detta...

Daniel sa...

Andréa - Lite nya låtar är alltid roligt, har funderat på att låta någon annan göra en playlist till mig någon gång. Kul när man inte vet vilka låtar som kommer :)

Staffan - Hör och häpna men jag kommer springa utan iPod på maran :).

Inga lätta beslut det där, har funderat lite fram och tillbaka över det. I-landsproblem! ;)

Mikael Björk sa...

Fin månad. Jag tror jag snor "inget pass är viktigare än kontinuiteten" från dig. Välformulerat och klokt.

...och jepp! Roligt att träffa likasinnade löpare i verkligheten!

Daniel sa...

Sno på bara, det kommer inte från mig ;), mäster Szalkai skriver det på flera ställen i marathonprogrammet. Viktigt att tänka på detta!