9 juli 2010

9/7 Aj i ryggen

Har lite aj i ryggen idag, vet inte varför men det började igår när jag vaknade. Har varit med om samma sak förr och det känns som att jag sover fel på den. Det är säkert något annat som ligger bakom men jag vet inte riktigt vad det kan vara? Jag hoppas det ska gå och springa ikväll trots allt, har letat upp lite dundermedicin jag köpte i New York i höstas som jag kurerar mig med.


Är också glad att det är ett kvällslopp just idag för det är VARMT!!! Jag gnäller dock inte på värmen utan konstaterar bara att det är VARMT!!! Jag gillar värme så det ska säkert bli bra, kommer dricka mycket vatten under dagen så jag inte har vätskebrist redan vid starten. Något som dock är lite jobbigt med ett kvällslopp är att man hinner gå och ladda hela dagen. Det finns en risk att jag kommer vara överladdad ikväll, planen är att fixa sub37. Har inte full koll på formen men jag tror jag kan ha det i mig, nu ska det laddas!!!

3 kommentarer:

~●Helena Pettersson●~ sa...

Lycka till!!! :D
Kram

Annika sa...

Lycka till! Hoppas ryggen bättrar sig!!

Annika, Tjörn

Daniel sa...

Helena - Tack!!! Kram tillbaka!

Annika - Tack! Ryggen är bättre nu än på morgonen, tror inte den ska ställa till med problem. Har värmt upp med lite strandfotboll och det funkade bra! :)