28 sep. 2010

28/9 NYRR Soundtrack

Den här halvmaran jag ska springa ute på Staten Island nästa söndag ingår i ett "Grand Prix" på halvmaror som New York Road Runners arrangerar. Det består av 5 st halvmaror utspridda över året i dom stora stadsdelarna som är Bronx, Manahttan, Queens, Brooklyn och Staten Island. Till varje lopp har man dessutom ett soundtrack som spelas utmed banan. Det är ofta grupper och artister från just den statsdelen vilket är väldigt trevligt tycker jag. Just för Staten Island verkar man köra soundtracket för Brooklyn, kanske finns det inte så många band och artister från Staten Island? Fast lite Jay-Z, Busta Ryhmes och Beastie Boys längs banan räcker för att jag ska lägga iPoden på hyllan detta racet. Det var inte igår man lyssnade på Beastie Boys! :))

4 kommentarer:

Mikael Björk sa...

Det där verkar riktigt fint. Jag skulle lätt kunna gå loss på lite Beastie Boys i spåret. Verkar bli ett roligt lopp!

Erik Aschan sa...

Daniel: Som musikälskare känner jag mig tvungen att ingripa. Wu-Tang clan är från Staten island. Med deras "Enter the Wu-tang 36 chambers" i lurarna kan du inte misslyckas.

John sa...

Haha! Precis som jag läser ditt inlägg rullar "Wouldn't It Be Nice" med BEACH boys i bakgrunden. Beastie Boys är nog att föredra. Sabotage är kanon om man vill ladda för olika saker :).

Daniel sa...

Mikael - Hoppas och tror också det kommer bli ett roligt lopp. Det är desutom väldigt fint där ute på Staten Island och man springer längs vattnet där man ser Manhattans skyline i fjärran...

Erik - Det hade jag inte kunnat gissa att dom var från Staten Island. Lyssnade på 36-chambers på Spotify nu idag och visst funkar det!!!

John - Sabotage är grym att ladda till!!! :))
Beach Boys vet till sjutton! ;)