30 sep. 2010

30/9 En spurt!!!

Ni som hängt med här på bloggen ett tag vet nog att jag älskar att spurta på loppen jag springer. Gillar den brännande känslan i kroppen och att verkligen få ut det där sista som man inte tror finns. På Lidingöloppet fick jag nog till en av mina bästa spurter...

Jag kommer ut ur skogen och in på upploppet som är ganska tomt på löpare, ser några långt ner men dom är omöjliga att utmana då dom är ca 100m framför mig. Lite tråkigt tycker jag och bestämmer för att lägga mig i ca 3:45 tempo för att bara flyta på hela vägen till målet. Jag har dock inte koll i backspegeln och blir förvånad när en kille rusar förbi mig trots att jag håller hyffsat tempo. Yeah!!! Nu jäklar blir det åka av!!!


Springer upp jämsides med killen och skriker några peppande ord typ "Ny kör vi järnet sista"!!! Vi skrattar och får bra med publikstöd, någon i publiken skriker också mitt namn vilket eldar på ännu mer. Det visade sig vara en vän som jag inte träffat sedan gymnasiet som lyckades känna igen mig.


Jag drar förbi killen, tar i så det knakar i kroppen och han svarar ännu en gång. Grymt!!!


Mållinjen närmar sig och vi ligger lika, jag ser att dom placerat borden med medaljerna väldigt nära mållinjen och tror jag ska springa rak in i dom. Trötta ben är inte lätta att få stop på när man väl fått upp farten på dom ;) Det gick dock bra och jag fick stop på maskineriet, kille slog mig med 1sek men det kvittade. Vi gav varandra en ordentlig high five efter den fina spurten. Ännu ett härligt löparminne!!!

13 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Det syns att du gillar att spurta, vilken glädje i hela ansiktet! Det ser ju knappt jobbigt ut (ok mittenbilden då...). Så härligt att få sina löpminnen på bild så där!

Therese sa...

vad roligt det ser ut! och jag håller med om att spurten är underbar. att öka på slutet och känna hur kroppen bara skriker om nåd är en skön känsla, kanske kan man älska den känslan eftersom man vet att snart är det över...? :)

Petra sa...

Vilka harliga bilder! Ni ser ju bada tva ut att le anda ifran tarna!! Och vilken fart dessutom!

Staffan sa...

Vilka fantastiska bilder!!! Trots att ni är supertrötta så syns löparglädjen i era ansikten och det syns också i första bilden hur mycket publiken uppskattar spurtuppgörelsen!!

kul!!

Anna sa...

Shit vilka härliga bilder. You made my day!

Mikael Björk sa...

Det är bara att stämma in - vilken grym bildserie! :-)

Andrej sa...

Ho-ho! Hur f-n klarar ni av att garva när ni springer i den hastigheten??

Sara sa...

Vilken härlig läsning och underbara bilder! Det riktigt strålar om er båda :)

anneliten sa...

Grönsta är världens bästa upplopp - om det inte regnat! Då är det slippery... Bra bilder! Är det din gulliga fru som tagit dem?

Daniel sa...

Kul att ni gillade bilderna! Det var verkligen gott om positiv energi på det där upploppet så det var inte svårt att le och skratta trots att man tog i från tårna och trots att silvermedaljen var utom räckhåll ;). Tror också det var helt rätt kille att spurta med för han verkade också ha väldigt roligt :)

Det är Marathon-Foto som tagit bilderna och jag kunde inte låta bli att köpa dom även om dom tar lite väl mycket betalt. Fick totalt 8 bilder för 365:- men för en gångs skull så var de flesta helt ok :)

Anders sa...

Vilken rysare! :-D

John sa...

Vilka underbara bilder!! Man blir glad i hela kroppen och kan nästan känna hur det känns i din kropp på upploppet. SUVERÄNT!

Daniel sa...

Verkligen en riktig rysare! ;) Kul att bilderna smittar av sig John. :)