13 okt. 2010

13/10 Benen får ingen vila


Normalt efter en halvmara så brukar jag låta benen vila lite extra men det funkar inte i den här staden, så mycket man vill se och så mycket man vill göra. Som tur är så känns mina ben riktigt bra efter loppet trots att jag körde hårt, vaderna är lite möra efter alla backarna men annars är allt helt och fint.


Några av dagens händelser var en riktigt trevlig lunchträff på Candle 79 med Ingmarie, Anders och Toby. Som vanligt gick tiden alldeles för fort och Toby var en riktigt spännande och trevlig kille som hade en massa intressant att berätta. Gå gärna in och läs lite på hans hemsida så förstår ni att han varit med om en del och är engagerad i en massa saker. Tack för en trevlig lunch med fantastiskt sällskap!


Annars var det mycket djur som gällde idag då vi besökte Naturhistoriska Museet vid Central Park. Det var riktigt häftigt och man sögs nästan in i installationerna som om man befann sig där på riktigt. Här är några bilder, tror ni förstår vad jag menar ;)


Det blev också mycket shopping idag och jag köpte ett helt gäng jeans till ett riktigt fyndpris. Gick förbi ännu en löparaffär som jag inte varit inne i sedan förra hösten jag var här. Har länge hört att det inte finns några vattentäta löparjackor då dessa inte skulle kunna andas. Den här butiken hade dock en modell från Sugoi som sägs vara både vattentät och kan andas. Jag tvivlar lite på detta men kunde naturligtvis inte låta bli att köpa den, ska bli intressant att testa.


7 kommentarer:

John sa...

Toby (som för övrigt ser ut som Owen Wilson på bilden) har onekligen varit med ett par gånger i tidningen. Känns som han borde vara uppåt 100 år när han hunnit med allt.
Snygg jacka du köpt! Du får testa att ta ett dopp i Hudson med den så att den sätts på prov!

Katarina M-I sa...

Vill bara säga TACK för musikinspiration till mitt intervallpass på SATS.
Therese´s stege där första 4 minutrarna avverkas till tonerna av Beastie Boys "Letter to NY"

Fett drag, grymt helt enkelt. Och DU var med på ett hörn:)

Hälsa frun och fortsätt njuta av er vistelse OverThere.

Joel R sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Joel R sa...

Du får ta och söka upp Anonyma Köpberoende när du kommer hem och ta tag i din shopoholism. Alternativt kan du fortsätta och, helt riktigt, bara göra bedömningen att jag försöker projicera min avundssjuka.

Anonym sa...

Schysst lopp som går av stapeln nästa helg och som går till välgörenhet!
www.aidsloppet.se

Läs vad SvD skriver:
http://blogg.svd.se/maratonbloggen?id=20904

/susanna

Daniel sa...

John - Hoppa i Hudson skulle jag aldrig våga göra ;) fast den ska hårtestas, det vill jag lova! :))

Katarina - Yeah!!! Beastie Boys!! Roligt att du tog med den låten och att jag fick vara med på ett hörn.
Jag ska hälsa! Ha det själv riktigt gott! Kram!

Joel - Hehehe!! Jag har nog handlat vad jag ska snart ;) det blir dyrt på SAS med övervikt så jag får passa mig...

Susanna - Tack för tipset om loppet!

Daniel sa...

Tack för tipset igen! ;)