22 nov. 2010

22/11 Test av fot

Idag blev det lite "riktig" löpning för första gången sedan Ultraintervallerna och jag var spänd på hur min fot skulle kännas. Jag fick någon typ av överansträngning efter intervallerna och har varit lite svullen precis bakom tårna men svullnaden har nu gått ner och smärtan har försvunnit. Därför tänkte jag det kunde vara dags att dra igång löpträningen igen och som vanligt efter vila är ju löpsuget väldigt stort, någon som känner igen det? ;)


För att göra det lite extra skonsamt så valde jag idag skogen samt mina sköna trailskor. Passet gick toppen och av foten kände jag ingenting under löpningen vilket fick mig att le medan jag sprang runt bland träden. Benen var dock lite tunga efter gårdagens tuffa styrka men det hade jag räknat med. Jag passade också på att köra lite löpskolning i "min" backe, backen brukar se ut så här...Idag var den istället full med löv vilket gjorde det riktigt roligt att fräsa runt i den, upp och ner...ner och upp...mjukt och skönt!!!
4 kommentarer:

Sara sa...

Löpsug efter vila? Vad menar du, vad är det ;)
Viborde springa tillsammans i skogen någon gång. Det hade varit kul att se var du brukar hålla till och jag kan visa min favvobacke :)

Anna (Orka mera) sa...

Å vad skönt att foten höll! Det är så tråkigt att inte få springa. Hoppas att mitt läk-kött är lika bra som ditt så jag också kan få springa lite snart! Och gärna i den där härliga skogen!

John sa...

Är det en stegräknare du har på foten? Finns till Garmin 305 har jag hört. Funkar bra att mäta kadensen med antar jag?

Daniel sa...

Sara - Det måste vi verkligen göra! Jag kommer säkert köra många pass där i vinter och jag drar iväg ett mail då och då så ser vi om det passar. Gör du samma sak så borde vi kunna pricka in ett pass eller två :)

Anna - Surt att foten fortsätter bråka! Vi får kanske dra ihop en löparträff ute i skogen någon gång? :)

John - Har inte koll på dom där stegräknarna men har hört att det finns. Det som sitter på skon är mitt Nike+ chip. Måste sätta det utanpå i en hållare när jag inte springer med Nike som annars har ett litet fack under sulan till chipet.