14 jan. 2011

Lite pepp!

Vill bara berätta att jag är riktigt glad idag, har senaste veckorna funderat mycket på resan jag gjort sedan jag blev sjuk, speciellt när jag ute på mina ensamma pass över slätterna där jag springer rakt in i tankarna. Allting går verkligen bara bättre och bättre trots att det borde vara tvärt om och det gör mig ännu mer motiverad. Man måste nog vara eller ha varit i samma sits som mig för att förstå detta och jag önskar jag kunde sätta ord på det, det är verkligen värsta kicken!

Vill säga till er som kanske behöver lite pepp och motivation att ge aldrig upp utan satsa och se vad som händer, man vet aldrig förrän man testat. Ingen kommer och sparkar en i baken utan man måste verkligen själv ta första steget. Själv trodde jag aldrig att jag skulle vara där jag är nu när jag blev sjuk för lite över 3 år sedan, ingen berättade heller att det var möjligt. Jag hoppade verkligen i med båda fötterna på egen hand för att se hur långt det skulle hålla och det håller än. Har fått vara med om sjukt häftiga saker och upplevelser som jag annars missat helt och det är fortfarande spännande att se vad som väntar runt nästa hörn. Löpning och träning är verkligen så mycket mer än bara löpning och träning och ni får minnen för livet!

14 kommentarer:

h-man sa...

Det är verkligen inspirerande att följa ditt liv och din träning

Sara sa...

Härligt att läsa! Du är en sann inspirationskälla!

Emilia sa...

Håller med ovanstående, du inspirerar!!!!

Sofie RW sa...

Du är verkligen en stor inspiratör Daniel! Ha en bra helg.

Thomas sa...

Oj oj Daniel!
Det där kom verkligen från hjärtat!

Jag tar åt mig av peppen och gläds åt dina framgångar!

Therese sa...

Det finns inte en enda blogg nånstans som jag har läst som ger mig så mycket inspiration och glädje som din! Det här kändes verkligen som att det kom från hjärtat, och jag blev helt lycklig och pepp av att läsa!

Lennart sa...

Fint skrivet Daniel!

Du är verkligen en person som kan påverka andra människor i "rätt" riktnign.

Andréa sa...

Du är så himla inspirerande!!

Daniel sa...

Tack snälla!!!
Visst kommer det från hjärtat! Att ta tag i det här med träning och löpning är något av det bästa jag gjort.
Härligt att ha med er på resan här!

Kör så det ryker och snön smälter! Nu laddar vi för ett nytt grymt år!

Ingmarie sa...

Du är en stor förebild för mig ska du veta! Din kämparglöd och beslutsamhet. Och det är ju faktiskt ofta vi själva som sätter våra begränsningar...

Anonym sa...

Pepp tillbaka du har en positiv glöd

Daniel sa...

Ingmarie - Tack för att du tycker det! Häftigt att lilla jag kan inspirera lite tillbaka ;) Du är en grym förebild med helt rätt inställning!

wellnessfight - Tack! :D

Elin sa...

Tycker det är riktigt kul att läsa din blogg. Jag har själv en väldigt ovanlig (medfödd) synskada och har precis som du löpning som min stora passion. Tycker det är viktigt att folk med olika slags sjukdomar/handikapp visar att löpning är till för alla!
Kämpa på!

Daniel sa...

Härligt Elin att du också hittat löpningen! Det är verkligen bästa medicinen för både kropp och själ! :)
Lycka till själv och tack för din fina kommentar!