19 jan. 2011

Ställer in träningen

 
Har senaste tiden haft något konstigt med halsen och andningen, trodde att det berodde på torra slemhinnor efter löpning i kyla men det verkar inte bli bättre. Det liksom "väser" när jag andas in djupt och jag hostar väldigt lätt vid djupa andetag, kyla verkar också trigga hostan och gör det värre. För någon dag sedan fick jag också någon typ av "anfall" där jag inte fick luft, vet inte hur astma känns med det lät som ett astmaanfall? Jag fick tag på en Bricanyl Turbuhaler som lyckades öppna upp och jag fick luft normalt igen. Idag känner jag fortfarande att det ligger där och "lurar" och har nu tagit tag i problemet då något uppenbarligen är fel på mig.

Har fått en tid till vårdcentralen på fredag och har även varit i kontakt med mitt sjukhus då en del av dessa symptom finns med på den långa lista över biverkningar från min bromsmedicin. Känner mig annars pigg i kroppen och det är ingen förkylning jag har men ställer ändå in all typ av ansträngande träning tills jag vet mer om detta. Är vid gott mod och hoppas snart vara på banan igen!

13 kommentarer:

Thomas sa...

Låter inte bra!

Hoppas du snart är tillbaka igen!

Adam Crona sa...

Ja, hoppas att det bara är en lätt förkylning och inget allvarligt. Krya på dig!

Annika Rubinanka sa...

Förnuftigt av dig att ställa in all träning och skönt att du är vid gott mod trots allt!
Krya på dig!

anneliten sa...

Kan vara ansträngningsutlöst astma. Men jag är inte läkare...

Anna sa...

Hoppas att du är tillbaka snart. Krya på dig!

Katarina M-I sa...

Du är stark Daniel, jag är inte hälften så stark och drivande som du är med din träning.
Du är verkligen fantastisk. Tänk på det även om du just nu känner dig lite "tuffsig".

Hoppas att allt löser sig på fredag och att det finns en förklaring på dina problem.

Ta hand om dig!

Kram Katarina

Daniel sa...

Thomas - Det hoppas jag med! :)

Adam - Tack! Det hade varit positivt om det vore en förkylning men jag är ganska säker på att detta är något annat tyvärr :(

Annika - Tack! Träning när man inte mår bra ska man verkligen se upp med.

Anneli - Har också funderat på det och många av symptomen stämmer bra in fast jag är heller inte läkare ;)

Anna - Tack!

Katarina - Tack! Jag är ganska härdad vid det här laget och det ska mycket till för att jag ska kasta in handuken. Lite otäckt när man inte får luft bara men kan dom bara hitta felet ska detta också gå vägen.
Jag känner mig trots allt riktigt pigg och stark just nu vilket glädjer mig, lite syre på detta också så ska det nog bli bra igen :)
Kram tillbaka!

Sara sa...

Ajdå , det var inte kul! Jag joinar dig i handduksinkastandet idag. Pigg som en mört i kroppen, men är lite snörvlig i näsan - så det fick bli vila idag så att jag är fit for fight imorgon på yogan. Det är liksom lite svårt att stå uppochner och andas i hunden när näsan är stopp.
Jag hoppas, som Katarina, att du får en förklaring på fredag och att det blir bra! Kram

hempa sa...

Klokt att ställa in träningen. Och krya på dig!

Daniel sa...

Sara - Tack! Tråkigt att du också är krasslig, hunden är nog ingen höjdare med stopp i näsan..hehe ;) Jag är inte så orolig för detta, det kommer säkert bli bra på något sätt :) Krya på dig! Kram!

hempa - Tack! Lika bra att ställa in när det inte känns rätt...

Ingmarie sa...

Hu vad jobbigt! Håller tummarna för att det löser sig senast fredag!

John sa...

Aldrig kul när kroppen krånglar och man inte har något svar på varför. Jag håller tummarna och hoppas att det bara är tillfälligt. I vilket fall är jag säker på att du som är så stark snart är igång igen :)

Daniel sa...

Ingmarie - Tack!!!

John - Hoppas också bara att det är tillfälligt, felet finns där och nu måste det bara rättas till ;). Det kommer gå bra!