23 jan. 2011

Stolt!

 
Idag blev jag och min fru stolta faddrar till det här lilla underbara knytet, våra bästa och äldsta vänner tyckte vi kunde passa bra och vi blev väldigt glada över detta. Har haft en jättefin dag med dop och en trevlig fest med en massa gott att äta och dagen flög iväg. Men är man löpare så är man och det här med att köra långpass på söndagarna har blivit en vana jag inte vill vara utan, det känns som att något saknas om jag inte kommer ut.

Precis som igår fick det därför bli ett mörkerpass och även detta börjar bli en skön vana, det är nästan så jag ser fram emot mörkret för det är väldigt meditativt att flyta fram i skenet från pannlampan med skön musik i öronen. Idag var det dessutom lätt snöfall vilket gjorde att det blev smått magiskt i ljusskenet och flingorna svalkade skönt på kinderna. Benen var lite sega idag men planen var att bara rulla ben i minst 90min så det gjorde inget med segheten. Passet blev 20km på 1:39 och satte en fin punkt på en riktigt härlig söndag!

6 kommentarer:

Thomas sa...

Awww.. Vad gulligt! :-)
Gratulerar till hedersutnämningen!

Emilia sa...

Vilken vacker bild! Grattis!

John sa...

Det verkar som du fick en riktig toppensöndag! Stor grattis dessutom, du ser onekligen väldigt nöjd ut. Själv håller jag så smått på att komma igång igen efter min viloperiod men tanken är väl att det skall bli ett lite längre pass kommande söndag. Hoppas du får en trevlig vecka! :)

Anna (Orka mera) sa...

Så mysigt! Fast det där härliga passet var jobbigt att läsa om man tvångs-löp-vilar :O

Linda sa...

Åhhh vilken söt bebis! vilken ära för er att bli fadder! Det lät som om du hade en riktig bra söndag:)

Daniel sa...

Thomas - Tack! :D

Emilia - Tack! Hon sover gott där efter dopet ;)

John - Tack! Jag är riktigt stolt över detta :).
Lycka till med uppstarten och ha själv en bra vecka!

Anna - Arrg! Inte kul med skada och inte min mening att strö salt i såren. ;) Hoppas du blir bättre snart!

Linda - Verkligen en stor ära! Brukar hålla bloggen till mest träning men detta var jag bara tvungen att skriva om. :)