14 feb. 2011

Energi

Ute vid brofästet. Foto: Mikael-ITW

Helgen som varit har gett mig massvis med energi och jag ser verkligen fram emot fler gemensamma löparäventyr under året. Det känns också väldigt skönt att inte ha något marathon detta året som mål utan jag kan "softa" och träna lite mer utan press. Visst blir det tävlingar och visst ska det pressas på halvmaran men det är ändå inte samma sak som förra året då Stockholm Marathon var målet med all träning. I år ska jag verkligen försöka ha roligt hela året och det finns redan nu saker inbokade som jag ser fram emot.

Jag var hos min naprapat idag där jag blev boostad ytteliggare och fick med mig nya verktyg för framtida träning. Mina ben som jag skrev om förra veckan är inte 100% och det fanns ganska mycket att jobba på med det högra, dom mysko symptomen med känselbortfall och "bilxtrande" i mitt vänstra ben verkar bero på en nerv som klämmer i höften.

Efter behandlingen var det en väldigt befriande känsla på högersidan och jag tror vi fick loss en hel del skit som satt sig. Nerven på vänstersidan ska jag själv jobba lite med för att få loss och jag kommer även köra mycket förebyggande saker för högerbenet som jag tror kommer göra susen. Jag har gönt ljus att fortsätta med mitt träningsschema och jag ska lämna en rapport i slutet på veckan, känns toppen och jag ser verkligen fram emot morgondagens intervallstege!

5 kommentarer:

Easec sa...

Trevlig artikel om dig i RW!

Ingmarie sa...

Hoppas du gillar den! Artikeln alltså. :-)

Daniel sa...

Easec - Låter ju bra! :) Har inte själv sett den...

Ingmarie - Det är jag övertygad om! :) Ska skaffa ett ex när den kommer ut på hyllan...

Easec sa...

Tidningen landade i Paradiset idag, ler!

Daniel sa...

Attans att man inte är prenumerant! ;)