18 feb. 2011

Mat och prat

Jag skrev för ett tag sedan att vi kunde ha en träff på kvällen efter Sydkustloppet då många bloggvänner och andra vänner är anmälda till loppet, många har ju aldrig träffats och detta kunde vara ett bra tillfälle tänkte jag. Vi får också finbesök av både Ingmarie och Anneli som kommer ner för att springa vårt lopp vilket är jätteroligt.

Sveriges sydligaste udde, förhoppningsvis har vi lite varmare väder
att bjuda på när ni går i mål här om någon månad.

Min första tanke var att jag skulle dra ihop något ute hos oss men om jag känner mig rätt så är jag ganska slut efter en halvmara, jag är dessutom med och arrangerar loppet så jag kommer ha mycket saker i huvudet. Tanken är istället att dra ihop något inne i Malmö då jag tror det kan passa dom flesta bättre och dessutom slipper jag diska.

Stället jag tänkte mig är Rose Garden Supreme där dom har en välutrustad asiatisk buffé, jag tror vi kommer vara ett gäng ganska hungriga löpare så buffé känns klockrent. Här finns förutom färdiga rätter även rena råvaror så man kan komponera sin egen rätt och sedan lämnar man in allt till en kock som lagar det åt en.

Min tanke är inte att ta emot "anmälningar" nu men ni får gärna lämna en kommentar om ni funderar på att vara med så får jag lite koll på läget. Det är alltså på kvällen lördagen den 30:e april som gäller och det är Valborgsmässoafton så ni tänker på det. Hoppas vi ses!

13 kommentarer:

Jesper Scheutz sa...

Inte i år för långt kvar träningsmässigt men gärna nästa år =)

Peace Love och Löparskor!

John sa...

Det är inte helt omöjligt! Vad tror du för min egen del. Är det för nära inpå Göteborgsvarvet? Vore skitkul att träffa gänget! :)

Emilia sa...

Det låter jätte trevligt! :) Jag lämnar gärna en intressanmälan + 1!

Petra sa...

Vilken energi du har som fixar lopp, bloggtraffar och allt! Och sa ska du springa sjalv dessutom! Det later superkul allting!!

mikael sa...

Intressant reportage om dig i Runners World.
Har ju även följt din blogg till och från under en tid.

Är imponerad av din viljestyrka samt hur det faktiskt är möjligt att omprogrammera sig själv till att leva ett annat liv.

Inget är omöjligt och jag blir alltid glad och fylld av hopp och vilja när jag läser något ur din blogg.

Anna (Orka mera) sa...

Jag kommer! Ska försöka fixa barnvakt så Fredrik också kan hänga på!

Thomas sa...

Jag vill ju jättegärna, och kan inte helt utesluta det, beroende på hur förhandlingarna går hemmavid! :-)

Staffan sa...

Det hade varit kul att komma ner någon gång men i år hoppas jag kunna springa en miltävling helgen innan.

Du är förresten omnämnd på min blogg efter RW-artikeln ;)

Daniel sa...

Jesper - Du är välkommen nästa år! Träna på! ;)

John - Vi har lagt loppet så att det ska klaffa bra med dom "stora" loppen som Varvet. I min värld ska det inte vara några problem och du behöver ju heller inte springa max utan ta det som ett genrep. Du får dock ta ett snabbt beslut för det är i stort sett fullt men skicka bara in en anmälan för det kommer säkert flera återbud. Du är varmt välkommen ner! :)

Emilia - Kanon! :D

Petra - Det är ju just superkul det är! :)) Därför får det ta lite extra tid och jobb, fast vi är många som hjälps åt med loppet annars hade det blivit för mycket. ;)

Mikael - Tack för din fina och värmande kommentar! Jag har verkligen omprogrammerat mig själv och känner knappt igen mig längre. Jag hoppas det mesta är till det bättre ;)
Roligt att du gillade artikeln, jag är bara jag... det är Ingmarie som gjort "jobbet" ;)

Anna - Toppen!!! :) Hoppas ni kan få till det så Fredrik också kan vara med.

Thomas - Du har gott om tid att fundera! ;)

Staffan - Det går fler lopp och det kommer fler träffar! ;) Du måste dock lova att du hör av dig om du har vägarna förbi någon gång. Hade varit riktigt trevligt att träffas igen! :)
Jag ska titta in på din blogg!

Staffan sa...

Självklart hör jag av mig om jag har vägarna förbi! Svågern bodde förut i Malmö men jobbar just nu på Malta men har bostad kvar i Malmö så det är inte omöjligt att det blir resor dit.

Sara sa...

Jag är på, men det vet du :)

Ingmarie sa...

Om jag inte ligger med näsan i vädret och/eller tre meter under jord så kommer jag! :-)

Daniel sa...

Staffan - Låter bra! Behöver ni någon gång boende här nere så har vi också ett gästrum, bra att veta kanske! ;)

Sara - Jepp! Har koll på dig! ;)

Ingmarie - ...och inte ska det väl snöa i slutet av april heller! ;)