1 feb. 2011

Mycket snack ingen verkstad

Vilodag idag så här finns ingen träning att rapportera om, istället har det snackats träning! På jobbet har folk börjat springa nu efter nyår och då blir det en hel del snack om skor och träningsprogram. Jag har dragit igång en utmaning med en kollega som vill satsa på milen och i sommar är det Startskottet i Kristianstad som gäller! Har gett honom 12min handikapp plus att han har hemmaplan då han bor i Kristianstad så det kommer bli tufft för mig men det ska gå! Ni som hängde med här på bloggen i somras minns nog att jag överhettade förra året så jag hoppas kunna ta revansch i år!


Har idag också varit nere på vår lokala tidning för en intervju där vi snackade träning och Sydkustlopp vilket var väldigt trevligt! Vårt lopp blev i helgen fulltecknat med över 300 föranmälningar, känns häftigt och det ser ut att bli en härlig löparfest i vår!

Jag tackar för gott kaffe och en trevlig intervju!

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Jag LÄNGTAR verkligen till det där loppet! Du börjar bli en riktig kändis och snart blir du det ÄNNU mer! :-)

Daniel sa...

Låter spännande! ;)
Det kommer bli en riktigt bra helg i vår, hoppas vi får fint vårväder också!

Anna (Orka mera) sa...

Jag längtar också! Ska bli jättekul! Vårväder och medvind är ett hett tips för att få deltagarna nöjda och glada - satsa på det :)

Petra sa...

30 april - herregud, da ar jag ju hemma i Sverige ju!! Fast jag kommer att befinna mig upp i vackra Angermanland sa det hade aldrig funkat med all logistik for min del. Roligt att det var fulltecknat forresten!

Christer sa...

Låter riktigt spännande att få följa

Daniel sa...

Anna - Jag kan garantera snöfritt och plusgrader. ;) Kan det bli sol och vind i ryggen hade det varit kanon! Håll tummarna!

Petra - Det här loppet är ju så långt söderut som man kan komma i landet så jag förstår att det blir svårt med logistiken ;)

Christer - Fortsättning följer... ;)