18 mars 2011

Energin kommer tillbaka


Det känns att jag får kraft tillbaka i kroppen nu när jag släppt av lite på tempot från förra veckan. Igår fick jag till ett riktigt fint styrkepass med mycket löparstyrka och idag körde jag ett lättare backpass på löpbandet med coaching av Jay Blahnik. Fin kick i steget hela vägen och jag fick hålla igen för att inte "bryta ner" då det är "bibehålla" som gäller fortfarande. Vill verkligen ha gott om energi till nästa vecka som jag vet kommer bli stentuff, detta blir också sista intensiva veckan innan jag börjar dra ner på allvar inför första tävlingen. Det är nu bara 3 veckor till start och det ska bli så kul att få på en nummerlapp igen!

Senaste veckornas turbulens har gjort att humöret åkt upp och ner och ett tag funderade jag faktiskt på att bara ställa in alla mål för året. Nu när jag börjar få tillbaka energin känner jag verkligen vilken bra ventil träningen är i tuffa tider, det finns inte en chans att jag ställer in några målsättningar i år! Jag behöver detta och det är rena lavemanget för mitt huvud, vet inte hur jag skulle klara mig utan min träning!Har precis kommit hem från mitt kvällsskift när jag skriver detta och klockan är efter midnatt. Sitter och gör en ny spellista inför morgondagens träning och önskar jag kunde dra på för fullt här. Svärmor är på besök och ligger och sover i ena delen av huset och min fru i andra, får därför smyga lite med musiken. ;)

Foo Fighters får nog snällt vänta tills imorgon för då blir det öppet spjäll bland vikterna. Bryta ner är det som gäller, det kan jag nog kosta på mig och betalar med en vilodag på lördag. Känns som en bra deal!

5 kommentarer:

Jesper Scheutz sa...

Bra musik bland vikterna kan bara instämma, trevlig helg!

Peace Love och Löparskor!

Helena sa...

*Kör så det ryker av både löparskor och hörlurar*

Kram Helena

Emilia sa...

Vilket lopp ska du springa om tre veckor? kramkram

JOHN sa...

Detta kanske kan få dig på ännu bättre humör :)

http://pulstagning.se/2011/march/mina-inspirationskallor.html

Daniel sa...

Jesper - Trevlig helg till dig med! Kul att du gillade musiken!

\../ \../ !!!

Helena - Jag var het idag! ;) Kram!

Emilia - Det är Heleneholms Halvmara som gäller. Snabb bana, häng på vet ja! ;)

http://www.heleneholmslanglopare.se/media/Taevlingar/Inbjudan_marathon_11.pdf

John - Fint skrivet! Tack! Att lilla jag kan inspirera värmer :)