7 mars 2011

Sliten


I över en vecka har det varit stor mental press här vilket gjort att jag egentligen inte mått 100%. Väntar på ett viktigt besked och det tar enormt på psyket vilket gör att en del gamla symptom kommer tillbaka och idag är jag helt slut. Det sägs att man inte ska stressa med min sjukdom och jag brukar oftast fixa det men denna gången står alldeles för mycket på spel för att jag ska vara lugn och inga knep funkar.

Imorgon kommer beskedet och det ser i dagsläget inte speciellt bra ut men tummarna hålls in i det sista. Vill verkligen inte ha fler motgångar som det är och att enbart gå och vänta på detta känns inte alls rättvist. Jag kan inte förstå varför man ska utsättas för alla dessa jobbiga saker gång på gång då det känns tillräckligt som det är. Tar det aldrig slut?

19 kommentarer:

Andrej sa...

Jag håller tummarna!

BoelMaria sa...

Hoppas du får ett bra besked i morgon.

Sofie RW sa...

Håller också tummarna!

Ingmarie sa...

Du vet att jag håller tummarna. STOR kram

Helena sa...

Håller tummar och tår!

Kram Helena

Linda sa...

Vet inte vilket slags besked du väntar på men jag hoppas att det blir ett positivt sådant. Jag vet hur det känns att må dåligt och jag hoppas att du mår bättre snart. Brukar inte dela ut kramar, men du får en!

Thomas sa...

Tummarna hålls!

anneliten sa...

Maktlös känner jag mig. Jag vet att du inte ger många korvören för den industri jag jobbar i men när jag läser det du skriver om din sjukdom önskar jag verkligen att vi snabbt kunde komma framåt med den nya behandlingsprincip vi jobbar på.

Johan sa...

jag håller alla tummar!

Anna (Orka mera) sa...

Tänker på dig och håller alla tummar jag har!!!

Daniel sa...

Tack snälla!!! Det lär behövas imorgon och jag kommer berätta vad det handlar om lite senare. Lång historia.....

Anneli - Du vet ju vad jag tycker och jag vet också att du har rätt inställning och jag önskar att fler var som du inom din bransch.
Den här pressen har inte direkt med min sjukdom att göra men med den i botten blir det ännu tuffare och det känns än mer orättvist.

Göran sa...

Läst precis i Runner´s World om dig. Bra att du tar vara på dagen och vill få ut något av den. Där bl.a. löpning är viktig för dig. Du ser positivt på livet fastän blev drabbad. Jag håller tummarna för dig imorgon!

Staffan sa...

Självklart håller jag tummarna också, det vet du!

Adam Crona sa...

Ja, alla håller vi tummarna!

inger agnar- andersson sa...

Sänd ut positiva energier så fixar du detta.
Positiva energier från Inger
www.agnar.nu

Christer sa...

Håller tummar här med

Malin sa...

Styrkekramar från mig också.

//Malin

Jenny sa...

Håller tummarna såklart!

Daniel sa...

Tack snälla! Det där med positiva energier är kanon, har jobbat på det hela dagen och jag tror jag vänt på steken nu :)