8 mars 2011

Sol i sinnet


Det har varit ännu en omtumlande dag idag men jag har lyckats få lite ro i min själ efter att ha åkt berg och dalbana sedan i lördags. Allt detta handlar om en lång historia som nu ska få sitt slut på ett eller annat sätt och jag har varit både arg och ledsen senaste dagarna. Har länge tänkt att lämna denna historien utanför bloggen men idag satte jag mig ner och skrev ett långt inlägg om det hela.

Från början har jag sett ett lyckligt och ett olyckligt slut på denna historien men medan jag skrev bestämde jag att den skulle få två lyckliga slut istället. Det kändes bra och stillade min oro och när jag var klar med den kändes det väldigt befriande, skönt att ha en ställe att skriva av sig på! Historien är nästan klar men dom två sluten finns bara i huvudet för jag vet fortfarande inte hur den slutar.

Vi ringde det där jobbiga samtalet idag och fick beskedet vi väntat på och mot alla odds så var det ett positivt besked. Det var med så små odds att även personen på andra sidan luren tyckte det var smått otroligt men dom här siffrorna ska inte ljuga. Därför fortsätter väntan ännu en vecka och vi ska ringa igen samma dag nästa vecka för att förhoppningsvis få höra samma sak.

Jag vill tacka för alla fina kommentarer och mail och för att ni håller tummarna fast allt låter lite kryptisk här. Tror nästan det kan vara detta som fick vågskålen att tippa över för det såg kolsvart ut igår. Nu finns det lite hopp och jag vet att detta kommer sluta lyckligt oavsett. Jag kommer också publicera inlägget jag skrev när jag vet vilket av dom lyckliga sluten det blir. Tack igen!!!

20 kommentarer:

Malin sa...

Skön läsning Daniel! Att acceptera tillvaron (utan att för den skull tycka om den) som den ser ut just nu kan vara mycket befriande. Anna Kåver skriver så bra som detta i sin bok "Att leva ett liv, inte vinna ett krig".

Kram till er!
/Malin

Thomas sa...

Det låter onekligen väldigt kryptisk, men bra att det verkar sluta lyckligt.
Jag fortsätter hålla tummarna! (även om det är lite krångligt när jag kör Powerplate;))

Helena sa...

*Gillar*
Har hållit tummar idag och gör det gärna en vecka till, även om jag kommer bli gul och blå och vara fullständigt oföretagsam på jobbet :-D

Kramar Helena

Anna sa...

Jag gillar positiva besked och hoppas, hoppas att det blir som ni vill. Du och ni båda verkar vara ena riktiga fighters och kommer säkert fixa denna fighten också, vad det än må vara.

Jesper Scheutz sa...

ooo blir lite orolig jag som är en färsking på din blogg, men jag håller både tummar och tår och allt annat som behövs. För du har en sån begåvning att sprida träningsglöd, livsglädje och under bar livsfilosofi.

Skickar en stor kram full av energi till dig!

Peace Love och Löparskor!

Staffan sa...

Härligt att läsa Daniel. Jag har gissat vad det handlar om men behåller det för mig själv. Det är inte viktigt utan det som är viktigt är att ni får de besked ni vill ha, även nästa gång! Fortsätter hålla tummarna

Andréa sa...

Vad det än är så hoppas jag att det slutar med det mest lyckliga slutet!

Anna (Orka mera) sa...

Fortsätter hålla tummarna en vecka till! Det är klart du ska få det lyckligaste slutet! Det är du värd!

Ingmarie sa...

:-) Jag tror fortfarande att 2011 är året då allt sker. Särskilt för dig/er. Och jag tror framförallt på det lyckliga slutet. KRAM

Ingmarie sa...

Och tummarna är fortsatt vita av hållandet. ;-) Och jag fortsätter till det lyckliga slutet.

messan sa...

Jag tror det är så här...när man vill så mycket så kan tron försätta berg...om man verkligen vill...så där mycket och lite till.
Jag tänker alltid..att allt löser sig på bästa sätt, fast det finns olka lösningar på allt men bra bli det alltid i slutändan.

Jag håller mina varmaste tummar för dig/er!
Kramar messan

linda sa...

härlig läsning! Ska bli kul att få reda på vad det handlar om sedan. jag hoppas att ni får ett riktigt bra besked och att allt blir som du önskar!

Petter sa...

Kryptiskt så det förslår Daniel...Håller mina tummar för dig/er med. Jag vet vilka smockor man kan få av livet och inte minst av ens egen hjärna och hjärta, som ibland tenderar att vandra ner i svärta..Tummar hålles så knogarna vitnar!

Daniel sa...

Malin - Låter som en bra bok av titlen att dömma. Är så dålig på att läsa böcker, får kanske sätta igång? ;)

Kram tillbaka!

Thomas - ((((TACK))))

Helena - Tusen tack! Ta det försiktigt med tummarna! ;)
Kram!

Anna - Vi har varit med om en del och kommer fixa detta också! Tack!

Jesper - Tack för alla fina ord! Det värmer! Kram tillbaka!

Staffan - Du borde bli detektiv! ;) Det kommer en berättelse senare! Tack!

Andréa - Det gör jag med! :) Tack!

Anna (orka mera) - Stort tack! Det har varit nog med motgångar nu så jag hoppas detta ska bli bra även om jag bestämt mig för att det kommer gå bra oavsett.

Ingmarie - 2011 känns verkligen som ett bra år även om det fått en alltför tuff start. Härligt att ha med dig på resan! ;)
Kram!

messan - Blickar man tillbaka på motgångar så brukar det alltid finnas någon mening med dom. Svårt att se det ibland när det känns som värst men väl värt att tänka på!
Tack! Kram tillbaka!!

Linda - Tack! Det kommer en berättelse senare med ett lyckligt slut! :)

Petter - Jättetack! Det gjorde verkligen ont långt in i själen i helgen men det känns bra mycket bättre nu. Dom där smockorna är inte att leka med! Önskar så man kunde slippa dom!

h-man sa...

Håller tummarna för en riktig inspiratör. Ska bli spännande att läsa sen

plantin sa...

Har kanske liksom Staffan listat ut vad det är, i vilket fall som helst håller jag tummarna:)

biffen

Daniel sa...

h-man - Tack! Med alla dessa tummar kommer det gå kanon! :)

plantin - Tack! Ni är listiga du och Staffan! ;)

Andrej sa...

fortsätter att hålla tummarna!

anneliten sa...

Vilken underbar bild du tagit - med frugan i bakgrunden. Utifrån den bilden gissar jag... Väntar på historien med ett av de två lyckliga sluten.

Daniel sa...

Andrej - Tack! :D

Anneli - Kul att du gillar bilden! Hoppas jag kan lägga ut berättelsen snart! :)