19 apr. 2011

Bra dagar

Tror jag börjar hämta mig så smått efter senaste tidens motgångar, är mindre arg och dom bra dagarna blir fler och fler. Känner mig fortfarande ganska ledsen över situationen och letar efter den där sköna trygga känslan där det känns som allt är möjligt men det blir bättre och bättre. Som jag skrivit innan så har detta gjort sår som aldrig kommer läka men jag hoppas jag snart är tillbaka till den glada och pigga Daniel fullt ut.

Kroppen är pigg och träningen går bra vilket glädjer mig, min sjukdom som gärna tar chansen när man är nere för räkning har också hållt sig borta vilket är grymt skönt. Psykisk stress är verkligen något som kan trigga skiten och har jag fixat detta utan att bli sämre bådar det gott inför framtiden.

Att jag fixar detta utan att bli sämre stärker mig att jag är inne på rätt väg och att det jag gör för att hålla min sjukdom på avstånd funkar. Känns riktigt bra att ha i ryggen och detta ska jag tänka på ofta nu när jag ska hitta tillbaka på allvar. Jag är STARK och jag fixar detta!7 kommentarer:

anneliten sa...

Att du är stark är det definitvt ingen tvekan om. Kanske med tiden blir såren till ärr som finns där och påminner, men inte gör lika ont längre.

Helena sa...

Klart du är stark :-D
Vi hejar på er i alla fall, på alla sätt!
Nu drar jag på träningstur med cykeln till jobb, imorgon behandling :-((

Ha en fin dag i det underbara vädret!

Petra sa...

Att vara stark och så öpppen som du är, är en enorm styrka i sig. Du sänder ut så mycket energi till så många i så olika situationer - hoppas att du vet om det!? Du om någon borde få massvis med energi och karma tillbaks!! Jag skickar en massa styrkekramar till dig!

Andrej sa...

Starkt! Och inspirerande. Titta på filmen jag snodde från Karatemamman förresten - lite Daniel över den, faktiskt.

Daniel sa...

Anneli - Fint sätt att se på det, jag tar åt mig! Tack!

Helena - Tack! Idag var en riktigt bra dag och jag var stark hela vägen. Hoppas känslan stannar kvar! :)

Petra - Blir rörd av alla fina ord! Tusen tack och kram tillbaka!

Andrej - Vilken kämpe som tog sig i mål trots allt. Den där bristningen på baksidan såg inte rolig ut!

Miss Agda sa...

Du ÄR så STARK!

Daniel sa...

Tack Milla! Känner mig starkare och starkare! :)