11 apr. 2011

Fortfarande ont


Jag har fortfarande ont i sidan efter "hållet" i lördags och idag var jag nere på gymmet för att få lite genomblödning genom att mjuka upp kroppen med lite lätta styrkeövningar. Passade samtidigt på att prata med en av sjukgymnasterna om mitt problem i sidan. Han trodde mer på kraftig kramp i magmusklerna vilket kanske kan stämma?

Om man trycker in fingret i sidan så kan man träffa den exakta punkten där smärtan sitter och visst verkar det vara en av dom sneda magmusklerna som spökar. Jag fick lite övningar som jag testade och det kändes mycket bättre efteråt. Det är också klart bättre än igår så det är inget som oroar mig men jag är ändå nyfiken på vad det beror på.

Tror det kan stämma ganska bra med kramp då jag springer mycket med magen och vid 18km när kniven kom pressade jag på hårt i vinden så det är kanske inte konstigt att det "knöt sig". Hoppas det snart är helt borta så jag kan ge igen med sidoplankan på Powerplaten!!!

3 kommentarer:

Lennart sa...

Jäkl-r vilken axlar och biceps du har :-).

Hoppas att sjukgymnasten vet vad han/hon gör och att det är kramp och inte något annat.

MVH

Andrej sa...

Läste precis om det fantastiska loppet. Vilken prestation, med tanke på hållet. 1:23 ryker, helt klart!

Daniel sa...

Lennart - Kör en massa Arnold-Press med stora hantlar som bygger breda axlar. Värdelöst för löpningen men en skön övning! ;)
Tror inte detta är något allvarligt och det blir bättre och bättre oavsett om det var kramp eller håll, jag är dock alltid nyfiken på vad som orsakar vad ;)

Andrej - Tack! Det var ett lyckat lopp trots att det var lite misslyckat ;). 1:23 kommer!!!