15 apr. 2011

Grym start på tuff helg!


Frifredag idag och som vanligt passade jag på att få till en riktig genomkörare på gymmet. Benen sparade jag dock för helgens äventyr, har inte berättat för dom än vad som väntar men dom ska få jobba vill jag lova! Trycket är tillbaka i kroppen efter loppet förra helgen och det onda i sidan är också borta. Kunde idag köra på max igen med fulla vikter och verkligen ta ut mig, skönt!

En lite lustig sak hände när jag som bäst pumpade på i bänkpressen. Strömmen gick när jag hade stången nere vid bröstet och för en kort stund tänkte jag att nu är jag fast här. Lustigt hur huvudet funkar ibland, bänkpressen går knappast på ström!

Det blev ett riktigt fint pass med hela 80min tung styrka och detta toppade jag med 30min (((POWERPLATE)))) på slutet. Sedan hem och slängde ihop en av mina favoriträtter efter att jag tränat hårt. Brukar koka upp färsk tortellini som jag lägger på en bädd av bladspenat. Riktigt snabbt att slänga ihop och gott är det också efter man gett järnet. Sedan på med lite god olja, salt och parmesan så blir det riktigt lyxig med minsta möjliga ansträngning. Kan man ovanpå detta sitta i fint väder och äta så är det perfekt! En bra start på helgen!


5 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Du sitter i spenaten på riktigt nu ;)

Bra jobbat!

Andrej sa...

Läste precis att spenat ökar mjölksyretåligheten. Tror det var i Friskispressen. Inte dumt när det dessutom är så grymt gott!

Anonym sa...

Haha, ja hjärnan spelar oss en mass spratt med jämna mellanrum :-)
Käket, sol och träning innan gör att den där måltiden ser väldigt trevlig ut!

Helena sa...

MUMS! Inte bara en bra träningsblogg, nu får man recepttips också!

Daniel sa...

Katarina - Hej spenat-kamrat!!! Nu är jag fast i det gröna och sköna! :)

Andrej - Spenat verkar vara en riktig super-grönsak. Tycker själv jag känner mig piggare i träningen sedan jag började äta mer av detta.

Hempa - Det var allt en lustig situation! :) Maten i solen satt verkligen där den skulle!

Helena - Skriver sällan om vad jag äter här då jag är ganska dålig på kostlära. Kanske ska jag visa lite mer av vad jag sätter i mig? Kolla gärna denna! ;)

http://mina-utmaningar.blogspot.com/2010/07/67-nagot-konstigt.html