28 maj 2011

I bra form!

Min plan för morgonen var att åka ut till skogen för att springa backar men när jag vaknade kände jag inte alls för att springa. Kroppen var ok men mitt huvud hade fokus på något helt annat efter gårdagens möte på Socialförvaltningen. Jag vill verkligen få gjort alla kontroller och få fram dom viktiga pappren så fort som möjligt så jag kan koppla bort detta lite. När jag väl har fått allt på plats och skickat iväg det viktiga brevet som kommer avgöra så mycket för oss vet jag att jag kan slappna av lite. Då har jag gjort vad jag kunnat och det är utom min kontroll...

Jag tycker det ser riktigt bra ut på pappret, jag vet att andra par med ms blivit godkända och jag kan inte se varför vi inte skulle kunna bli det då? Ringde b.l.a Försäkringskassan idag och bad dom om utdrag om sjukdagar 10år tillbaka i tiden och det pappret var helt blankt förutom elva dagar på hösten 2007 när jag låg på sjukhus och fick min diagnos. Allt känns väldigt bra och jag är övertygad om att läkarkontrollerna som väntar kommer visa goda resultat. Min sjukdom är verkligen inte mer än två bokstäver på ett papper i dagsläget och jag är själv övertygad om att det kommer fortsätta vara så!

Löpningen då? Jo jag kom iväg på eftermiddagen och tidsbrist gjorde att det istället fick bli backar runt husknuten ute i Minnesbergsbacken. Drog först sydsidan som är en lång och seg backe på 1400m och sedan blev det den brantare norrsidan på 650m 3 gånger.. Denna backen bygger verkligen starka ben och jag fick till ett skönt pass på totalt 14km!


Det är något visst med backe och varje gång man kommer upp på toppen känner man sig som en kung! Detta passet var precis vad jag behövde för att släppa allt huvudbry. Är så glad att jag kan ta till löpningen i dessa pressade situationer och visst är jag i bra form, inget snack om det!!!


4 kommentarer:

Petter sa...

Det finns få saker som löser upp så många knutar i en som löpning. Håller tummarna för att det går vägen med era planer!

Jägarvila sa...

Jag såg att det snackades lite jägarvila här för några veckor sedan. Kolla in detta:

http://www.youtube.com/watch?v=rtXwi2YLdA0

Daniel sa...

Petter - Tack! Jag tror och hoppas det ska gå vägen! :)

Jägarvila - Shit! Hur går det där till?! ;)

Anonym sa...

Hej! Såg din blogg och gilla den direkt, därför tänkte jag fråga om du möjligen är intresserad av ett länkbyte? Jag har ca 500-600 läsare om dagen! OM du är intresserad så mejla: Skruttanekblad@live.se blir så rörigt att ta det bland dom "vanliga" kommentarerna!. Ha en bra dag...