27 maj 2011

Lycka till!

Vill passa på att önska alla mina bloggvänner och alla andra som ska springa Stockholm Marathon imorgon ett stort lycka till! Det finns många tips att ge och det bästa efter egen erfarenhet är att ladda mentalt för Gärdet! Ni som läst min berättelse minns nog.... ;)

Det blev ju ändå ett lyckat lopp och jag fixade mitt mål! Hoppas ni också uppnått era mål och förväntningar när ni går över mållinjen imorgon! Jag hejar på er!!!


6 kommentarer:

Therese sa...

Shitt!! Som Mordor!! Gärdet känns verkligen inte som min favoritplats just nu. När jag försöker ta mig igenom jobbiga partier på tävlingar och träningar så har jag en tendens att börja sjunga för mig själv, ibland i huvudet, ibland lite högre. Det är inget jag bestämmer mig för, det bara kommer. Så jag lär väl springa runt där och sjunga som en idiot... ;) Tack för lycka till-kommentaren på min blogg, och för att du tror på mina fyra timmar! Jag är så sjuuuukt taggad!

Anna (Orka mera) sa...

Å vad jag längtar tills jag är precis där du är på bilden....Den känslan är så underbar!!! Men snart så. Ska bara springa lite först :)

Johan Nilsson sa...

Blir duktigt sugen. Nästa år så..

mikael sa...

Läser inlägget om maran förra året och ger mig lite extra styrka om att det faktiskt går.

Tänker särskilt på partiet där du skriver att ifall jag inte klarar målet så måste man utsätta sig för det ännu en gång :)

Samma sak känner jag inför mitt slutmål på 3.30
Jag har säkert tider i kroppen ner mot 3.20 och kanske lite under men det är min första mara och vet inte hur det mentala kommer att påverkas.
Har ändå flera pass över 30 km och de har ju gått bra.

Ohh, är så nervös nu :)

Staffan sa...

Läste din racerapport igen över lunchmackan (efter att ha kutat Olgor på lunchen efter inspiration härifrån :-) och fick ett stort leende över hela ansiktet när jag tänker tillbaka på maran förra året! Vad grymt det var, det kommer jag alltid att bära med mig.

Jag kommer att åka upp och titta imorgon och det skulle förvåna mig om jag inte sedan slänger in en anmälan för 2012.

Vet du vad som mera slagit mig? I december fyller jag 40 och kvaltiden till NYC ändras då till "bara" 1:30, en tid jag känner mig ganska idiotsäker på att fixa även nästa år och då vore jag direktkvalificerad...drömmer...

Daniel sa...

Therese - Låter som ett bra mentalt trick där! Själv körde jag för ovanlighetens skull utan iPod i Stockholm och det blev väldigt tyst på Gärdet. Saknade verkligen peppande musik och nästa gång kommer det bli musik i Sthlm....för en nästa gång kommer det bli ;)
Lycka till med sjungandet och springandet!

Anna - Du har ju varit där förr och visst är den där känslan oslagbar! Ha den i tanken när det börjar bli kämpigt och lycka till nu!!!

Johan - Kanske gör dig sällskap då?! :)

Mikael- Med flera pass över 30km tycker jag inte du borde vara nervös! Tänk så lite 42km är när du har tränat så mycket...det är INGENTING!!! ;) Lycka till nu!

Staffan - Läste själv igenom den igår och det väckte härliga minnen till liv. Kommer också ha med mig denna upplevelsen alltid. Vilket lopp vi fick till!!! :)
Är nog också sugen på nästa år, kanske en repris då? :)
Du har NYC som i en ask, får du möjlighet så satsa verkligen på detta. Det är värt varenda krona och tid och du får ett fint minne för livet! Jag kan inte ösa nog med lovord över detta loppet!

Skönt att du överlevde Olgorna! ;)