29 maj 2011

Medan andra sprang marathon...

Vill passa på att skicka ett stort grattis till alla som sprang Stockholm Marathon igår. Jag har under dagen läst en massa berättelser som inspirerat och imponerat. Blir riktigt sugen på att springa själv nästa år!

Medan ni andra sprang marathon igår körde jag styrketräning och sedan intervallspinning på det. Därefter spenderades eftermiddagen och kvällen med trevliga vänner som jag lärt känna genom bloggen. Jag tycker det är riktigt roligt med alla dessa nya bekantskaper och är så glad att jag började blogga. Hade jag inte startat min blogg hade jag nog aldrig träffat alla dessa goa människor!

Idag blev det också träning och eftersom det var ett tag sedan jag körde långpass så var det hög tid nu. Fick till ett riktigt skönt pass på 28km som avverkades på 2:10 med lätta ben. Det satte en fin punkt på en grym träningsvecka, nu kör jag en vilodag på detta!

6 kommentarer:

Andrej sa...

Tummen upp!

Mikael.P sa...

Ser bra ut. !

Vem tar korten på dig när du e ute och springer ?

mikael sa...

Bra fråga Mikael P :)

Själv är jag så inne i min träning att jag aldrig skulle ta mig tid att ta kort m.m.

Tycker det är bra att Daniel tar mycket bilder. Keep up the good work.

mikael sa...

Jag körde maraton igår. Tiden blev 3.17.02 och jag är riktigt nöjd.

Nu i efterhand känns det som jag skulle kunnat hålla ett högre medeltempo. För det kändes väldigt bra hela vägen ända fram till 38 km.

Men frågan är om jag ska springa fler maraton? Jag har med bestämdhet sagt att detta var mitt första och sista.

Ingmarie sa...

Håller helt med! Tänk om jag inte börjat blogga! Så många fina människor, upplevelser och äventyr jag skulle ha "missat". Läskigt att tänka på... Och du verkar vara på helt rätt träningsväg!:)

Daniel sa...

Andrej - :D

Mikael P - Kolla nästa inlägg! ;)

Mikael - Det var ju en jättefin tid! :) Klart du ska springa fler maror!!! ;)

Ingmarie - Lite läskigt ja!!! Tänkt vad mycket roligt man missat! Kul att du tror jag är på rätt väg. Träningen går verkligen toppen i dagsläget och kroppen svarar bra! :)