23 maj 2011

Ingmaries bok!


Jag beställde Ingmaries nya bok förra veckan och idag dök den upp i brevlådan. Har bara titta igenom den som hastigast och den verkar riktigt trevlig! Massor med bra tips på övningar och fina bilder, tror jag kommer ha bra nytta av denna!

Sedan tycker jag det är synd att tryckeriet har gjort ett taskigt jobb när jag vet att Ingmarie har lagt ner mycket tid på boken. Andra halvan i min bok ser inte bra ut och bilder har smetat av sig ganska ordentligt. Kanske har jag bara fått ett makulatur-ex eller så är jag yrkesskadad för att jag jobbar med just detta. Boken går ju att läsa ändå så det gör ju egentligen inget men det här trycket borde ni fått rabatterat eller gratis ifall fler böcker ser ut såhär. Värt att kolla upp kanske?


10 kommentarer:

Andréa sa...

Jag funderar också på att skaffa den där, böcker kan man aldrig få för många av :) Tråkigt om de ser ut sådär bara..

Adam Crona sa...

Vad heter boken? Var finns den att köpa? Undrar om alla ex. ser ut sådär?? Du får berätta om den är köpvärd när du läst lite mer.

Daniel sa...

Andréa - Säkert bara ett måndags-ex jag fick och det har ingen större betydelse egentligen så beställ boken! Det verkar bra! :)

Adam - Låt inte det där stoppa dig, det är bara jag som är lite yrkesskadad ;) Boken heter Löpträning och du hittar den här:

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153435907

Anonym sa...

Bra boktips, man kan ju som bloggare inte gärna låta bli att läsa hennes bok. Är övertygad om att den är kanonbra och tackar för länken och beställer boken pronto :-)

Daniel sa...

Ingmarie brukar ha klart för sig Hempa så visst borde denna boken finnas hos ALLA löpare även om jag inte läst den än ;)

Andrej sa...

Ja, jag behöver något att läsa. Tack för tipset!

Ingmarie sa...

Vad tråkigt! Returnera direkt för så ska den INTE se ut! Mina är i alla fall "fläckfria"...

Daniel sa...

Andrej - Det var så lite! ;)

Ingmarie - Får se hur jag gör...

Ingmarie sa...

Jag tycker absolut du ska returnera! det där ser ju skitfult ut... :-(

Daniel sa...

Okej! Då får jag nog göra det även om jag inte vill vara utan den. Har ju inte hunnit läsa än! ;)