3 maj 2011

Nu är det igång


Då var föräldrakursen inför adoptionen igång och det känns faktiskt riktigt skönt att ta ett nytt steg i denna processen. Tycker jag känner mig väl förberedd och det var egentligen inte mycket nytt så här första gången. Jag sa igår att vi går miste om mycket när man inte kan få egna barn men å andra sidan får vi en resa många andra inte får. Är övertygad om att detta kommer bli en riktigt häftig resa som kommer vara värt allt som det innebär. Känns bra att tänka så!

Ikväll väntar en annan typ av kurs! Ni har väl inte missat del 2 i Lidingöloppet On Tour som idag ska handla om träningslära och sedan en skön löptur på det! Fler som ska dit?

11 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Gillar ditt postitiva sätt att tänka. Och att ni kommer att bli de bästa föräldrar är ingen som tvivlar på! Måste kännas bra att komma ett steg vidare i processen.

Ang ikväll hade jag tänkt gå dit. Men nu vetetusan om jag vågar springa mer på ojämnt underlag innan maran... det går ju inte så bra för min fot :(

Thomas sa...

Spännande med er adoptionsresa!

Jag hade ju helt glömt bort träffen ikväll!
Kan tyvärr inte.. månadsavslutning på jobbet, sedan har jag träff med tvåminutare:-)

Johan Nilsson sa...

Hej Daniel
Skulle gärna vilja komma dit ikväll. Jobbar på att fixa barnvakt då min fru jobbar.. Hoppa på att komma loss

mikael sa...

Skönt att ni är på banan med adoptionen. Hoppas ni får en bra utbildning och att de lyfter fram det positiva också.

Om du har funderingar, frågor eller bara vill skriva av dig kring adoptionsresan så finns jag.

Linda sa...

Åh vad spänannde att ni kommit igång. Ska bli roligt att få följa erpå den resan. Ni kanske missar en del, men det behöver inte vara dåligt.

Mikael Björk sa...

Vi ses i kväll. Löpningen blir nog lite lugnare för mig än förra gången...

Daniel sa...

Anna - Det känns verkligen bra att gå vidare! Hoppas alla på vägen också kan se att vi kommer bli bra föräldrar.
Tråkigt med fossingen, Skrylle är ju inte världens planaste ställe så det är kanske bra att ta det lite lugnt och köra STYRKA istället! ;)

Thomas- Tuffing som dra på med tvåminutare så här nära in på helgens lopp, själv fegar jag tills torsdag ;)

Johan - Då ses vi kanske igen!? :)

Mikael - Dom verkade helt ok kursledarna och jag gillade inställningen hos dom. Dom hade själv adoptivbarn och bra med erfarenhet. Tusen tack för ditt stöd. Hör kanske av mig ifall det är något. Tack tack tack!!!

Linda - Jag kommer rapportera här lite då och då! :) Visst missar vi mycket dåligt också, just nu är vi inte avis på dom där med mage för vi förknippar det mest med vedmod och oro efter vad vi precis gått igenom så det känns bra :)

Mikael - Jag hänger på där också, vill inte ösa på för fort nu även om kroppen känns bra. Det blir istället en tur till gymmet innan kursen, tror det passar bra med lite lugn löpning sedan ;)

Andrej sa...

Håller tummarna!

Helena sa...

Vad häftig bild på er!

Lycka till nu på resan, det här fixar ni fint!

Ser fram emot en träff och lite löpskola snart igen, jag behöver något att bita i nu...

Ingmarie sa...

Jag tror 2011 ändå kommer att bli ett toppenår för er trots en usel start. Jag VILL tro det. För att ni är värda det. :-) Att ni kommer att bli fantastiska föräldrar finns absolut ingen tvekan om! Cool bild!

Daniel sa...

Andrej - Tack! Mest "transportsträcka" nu så du behöver inte hålla dom för hårt ;) Till hösten blir det mer spännande!

Helena - Tack! Vi får definitivt dra ihop något snart. Det ligger annrs en inbjudan på FB där dy har något att bita i. Hoppas du kan den datumen!

Ingmarie - Jag trodde 2011 skulle bli bra men nu hoppas jag faktiskt på 2012. Kanske kan 2011 hämta upp den dåliga starten? ;)
Tack för du tror på oss som föräldrar! :)