7 juni 2011

Löparstyrka och nya skor

Benet är lite bättre idag och det gör mig glad att det går på rätt håll, jag blir lätt orolig när det spökar i kroppen och känselbortfall är absolut inget roligt! Vilade ändå från löpningen en dag extra och körde istället lite välbehövlig löparstyrka på gymmet. Mycket fokus på bålstyrka men också en hel del benstyrka då det säkert inte kunde vara fel att få lite genomblödning där det onda sitter. Körde inte på max och var lyhörd på mitt dåliga ben, avslutade sedan med lite Powerplate som jag tyckte gjorde susen. Nu efteråt känns det faktiskt helt ok och imorgon ser jag fram emot lite spring igen!

Det kom också två roliga paket med posten idag och i det ena låg ett par nya racers från Newton. Mina gamla som jag köpte under New York Marathon hösten 2009 ha nu gjort sitt. Jag har sprungit nästan alla tävlingar med dessa och nu är det dags för dom att gå i graven. Egentligen tror jag att jag väntat för länge med att byta ut dom i hopp om att Newton skulle släppa sin nya MV2 Racer. Ryktet sa från början att dom skulle släppas i maj/juni men nu verkar det dröja till hösten så dom får vänta till nästa år för min del. Nu har jag ett par nya fräscha racers att pressa tider med!


I det andra paketet låg också ett par skor och dessa var verkligen inte några jag "behövde". Det var ett par Puma Yugo Run som jag klickade hem till ett bra pris mest för att jag tycker dom är snygga och coola. Dom går också att springa i och jag kommer säkert köra en hel del kvalitetspass i dom. Skon väger bara 200gram och påminner mycket om Pumas Roadracer med samma mockasin-känsla. Ska bli spännade att snart få testa, kanske åker dom på redan imorgon om vädret är bra!5 kommentarer:

Helena sa...

Äh man "behöver" ju alltid träningsgear :-D

Kram H

Sofie RW sa...

Klart man behöver. Min man säger alltid att man ska skilja mellan "want" och "need". Löparprylar kan alltid kategoriseras som "need". Fint med klänning och Newtons tycker jag!

Thomas sa...

Skönt att foten mår bättre :-)
Spännande med nya skor!

Andrej sa...

Oj! De var snygga. Fast undrar verkligen om jag skulle bli snabbare i dem?

Daniel sa...

Helena - Så sant så! ;)

Sofie - Du har en väldigt klok man! :) Ska hälsa att du gillar skorna ihop med klänningen! ;)

Thomas - Den är inte bra men ändå skönt att det går på rätt håll. Får se vad den tycker om nya skorna ;)

Andrej - Klart du skulle bli snabbare! ;)