6 juni 2011

Rundar av helgen

Vilade från träningen idag då jag tror det kan vara bra för mitt konstiga ben. Glädjande är att det känns lite bättre idag, tror känseln börjar komma tillbaka och den avdomnade känslan har bytts ut mot ett ont. Kanske inte låter bra med ont men det är en känsla jag känner igen, det känns som en överansträngning och det vet jag hur jag ska hantera!

För övrigt tror jag det ligger en förbannelse över det där uthuset jag håller på att renovera för så fort jag börjar rota i det skadar jag mig på något sätt. När jag byggde uterum i andra delen drog jag upp någon typ av bråck i magen som gjorde förbannat ont och jag fick åka in akut. Blev också opererad för detta lite senare och idag är det bra. Jag har stor respekt för det där huset och hoppas det är nog för denna gången!

Min fru kör Newtons ihop med klänning!

Kvällen avslutades med god middag vid havet tillsammans med världens bästa fru och det satte punkt på en lyckad helg trots mindre träning än planerat. Denna helgen blev också ett smakprov på vad som snart väntar, vi jobbar bara nästa vecka också innan SEMESTERN börjar! Vi har ingenting planerat och det kommer bli lugnt och skönt med mycket träning och annat roligt!

3 kommentarer:

Sara sa...

Skönt att det bara verkar vara överansträngning som spökar! Lite extra vila gör säkert susen, när du sliter så med byggandet samtidigt. Jag och Katarina får cykla ner och väldgästa er på semstern :) Hälsa världen bästa fru!

Andréa sa...

Springskor är (oftast) fina så varför inte ihop med klänning. Super ju! :)

Daniel sa...

Sara - Ni är sååå välkomna ner för lite kolhydratladdning! ;) Jag ska hälsa!

Andréa - Håller med!!!