30 juli 2011

Genom skog och hagar


Jag fortsätter avverka pass i skogen och idag mötte jag upp med min vän Mikael för ett härligt morgonpass. Alltid lika trevligt och roligt att springa med honom där ute för han har lite annorlunda rundor och känner till området väldigt väl. Idag gav vi oss iväg en bit utanför skogen och genom lite hästhagar med en del lera och annat mysigt.


Ett väldigt trevligt pass och när man har mycket att prata om rullar verkligen tiden på fort. Jag tror det var nyttigt för oss båda att verkligen springa i prattempo och vi var nog överens om att vi annars kör våra långpass lite för fort. Jag har själv fått jobba ganska mycket för att inte titta på kilometerna utan gå på tid istället. Vi diskuterade detta lite och frågan är om det egentligen har någon betydelse om man gör 25km på två timmar eller som idag då det blev 22,5km på 2:09?

Känslan efteråt brukar vara ett bra kvitto tycker jag och nu ett antal timmar efter passet mår jag nog bättre än vad jag brukar efter långpass. Brukar känna mig lite sliten men nu är jag nästan piggare än före passet och istället för sliten är jag HUNGRIG! Tror det var Anneli som skrev en gång att känslan efter ett långpass ska vara att man är hungrig och hon brukar ha bra koll. Det här var nog ett riktigt bra långpass då!

Tack för idag Mikael!

6 kommentarer:

Adam Crona sa...

Låter som ett härligt långpass. Kände ungefär likadant förra söndagen då jag sprang 18km på 1,43. Imorgon väntar ett nytt långpass i Jordbodalen, då med mer backar =)

Sofie RW sa...

Härligt pass! Jag är alltid hungrig after pass, care sig get varit kort eller långt - måste alltså vara så att alla mina pass är bra :)

Helena sa...

Härlig känsla!
Ps, jag är ALLTID hungrig :-D

Daniel sa...

Adam - Det där ställe borde heta Jordboravinen! Grymma backar! Hoppas du får ett bra pass!

Sofie - Det där är ett riktigt gott tecken då! :)

Helena - Jag är också alltid hungrig och kan äta i massor fast denna gången var jag HUNGRIG!!! ;)

Mikael Björk sa...

Tack själv!

Jag var lite seg resten av dagen, men det beror nog snarare på allergi och/eller förkylning på gång.

Jag filmade en del under rundan och tänkte göra ett videoblogginlägg på inteothewild.se. Just ny så är min mjukvara inte kompis med mig och min OS-uppgradering. Hoppas lösa det under dagen.

Daniel sa...

Hoppas det inte är något allvarligt och krya på dig i förebyggande! ;) Ser fram emot videobloggen :)