29 juli 2011

Överlevde två kuperade trösklar

Det blev en tur ut i skogen på vägen hem från jobbet där jag körde två kuperade trösklar på 5km vardera. Finns egentligen inte så mycket att säga om passet mer än att jag råkade ut för ännu en hundincident. Känns som jag gör det varje gång jag är i skogen nuförtiden och det börjar bli lite drygt att folk inte kan ha sina hundar kopplade trots att det är koppeltvång i motionsspåren. Börjar bli riktigt irriterad på detta även om det inte hänt något allvarlig ÄN! Förutom ilskna hundar överlevde jag också "Saras kruva" som jag nu döpt den där kurvan ca 500m in på milspåret. Se upp för denna ni som springer där ute, det är strax efter att slingan svängt 90grader åt höger ner mot en liten träbro. Håll ytterspår där så är ni säkra!


Trösklarna avverkades jämt och fint på 20:50 respektive 20:58 med 3min vila mellan men det var ganska tufft då benen var sega efter gårdagens spinning. Testade också springa lite terräng med mina nya skor och det var en riktigt skön känsla bland löven. Jag är så nöjd med detta köpet och ser nästan fram emot lite höst när det ligger våta löv på slingan. Tror dessa skorna kommer rocka på Yddingeloppet senare i år där det ofta brukar vara regn och lera!

Yddingeloppet för snart två år sedan

3 kommentarer:

Helena sa...

Lösa hundar, grrrr :-(( Du kan ju bara tänka vad vi cyklister tänker om dem, många hundar tycker att vi är ett jättelattjolajbans byte att jaga och äta upp. Hoppas det avlöpte utan större kalabalik. Tyvärr blev det ingen tur till skogen och lekplatsen som du kanske märkte om du kikade in. Tid och väder rann iväg... Ha det bäst//kram H

anneliten sa...

Och jag som bävar inför en tröskel... Visserligen 30 min lång, men det kommer jag inga 10 km på.

Daniel sa...

Helena - Kan tänka mig att dom jagar er också! Inget kul!!! Jag tig en uppvärmningsrunda vid lekplatsen och parkeringen och hittade er inte men det får bli en annan gång ;)
Ha en fortsatt bra helg! Kram!

Anneli - 30min kan vara nog så jobbigt! ;)