22 aug. 2011

Angående bilder

Många undrade över mina bilder i förra inlägget och det glädjer mig att ni trodde dom kunde vara från loppet för det var det som var meningen. Inte min avsikt att luras men jag tyckte det tog bort känslan av berättelsen om jag berättade hur jag tog bilderna i inlägget.


Nu kan jag avslöja hur jag tog bilderna och det är min vidvinkliga vän som jag fick i tidig födelsedagspresent som fått jobba hårt. Den är liten nog att ha med under ett lopp men jag skulle aldrig ta med den när jag verkligen ska pressa.


Bilderna vid målområde tog jag innan starten i förebyggande syfte då jag trodde dom kunde passa in i en race-rapport. Jag var ändå i krokarna och värmde upp så varför inte knäppa loss lite?  Brukar ta bilder på lite allt möjligt och ibland kan man ha nytta av dom, speciellt när man bloggar är det praktiskt att ha en liten bildbank. Jag tycker dessutom det är väldigt roligt att ta bilder!


Dom andra bilderna tog jag dagen efter då jag och min fru var ute och promenerade på Prins Bertils stig. Det var fint väder och det passade bra att få bort lite stelhet i benen. Bilderna är dock från ställena jag beskriver och "äkta" men 24 timmar efter loppet.

Jag har också ryggsäck och grön tröja vilket är anledningen till att ni bara ser kepsen i berättelsen...hehe! ;)


Det blev en riktigt mysig promenad och jag hittade anledningen till varför det luktar fan vid fiskebodarna på västkusten.


Fick hälsat på lite fyrfota vänner vilket jag inte kunde under loppet, jag gillar verkligen hundar!


Istället för en svettig löpare i hasorna kunde jag njuta av världens bästa sällskap utan att bli stressad av min Garmin som fick stanna i bilen. En riktigt fin söndag och avslutning på en mer än lyckad helg!

Förlåt om jag lurade någon?! ;)

9 kommentarer:

Linda sa...

Roliga kort:). Din fru är så söt. Och hon ser busig ut:)
O praktisk kamera!

Staffan sa...

Ha ha, hädanefter kommer jag att betrakta alla inlägg här på sidan med en stor dos skepsis och misstänksamhet ;-D

Anna (Orka mera) sa...

Big time lurad! Tänkte att du var helt galen som ens tänkt på att ta kort under värsta pers-försöket. Sen tänkte jag att du hade en kamera monterad i kepsen fast det lät liksom lite väl high tech. Sen tänkte jag att Sofie varit väldigt flitig och hunnit runt överallt.... ja jag har nog tänkt precis allt. Utom att det var dagen efter. Så lurad - jajjamen!!

Helena sa...

Lurifax där :-D

Ingmarie sa...

Tycker det var kul jag! :-)

Thomas sa...

KUL! Men jag blev lite smått irriterad.. hur FAN kan han springa sådär snabbt och fota i godan ro när jag hade dött en snabb död i det där tempot:-)
Tack för att du inger åtminstone liiite hopp åt en hopplös:-)

Kicki sa...

Hihihi, vilken grej, tro vi var många som blev lurade.

Christer sa...

Jag skulle också vilja ha en go-pro

Daniel sa...

Linda - Du nämner några av anledningarna till varför jag gifte mig med henne ;)

Staffan - Det gör du rätt i! ;)

Anna - Roligt att du fick dig en liten tankenöt :))

Helena - :D

Ingmarie - Vad bra! :)

Thomas - Du är inte hopplös! Det finns alltid hopp och plötsligt händer det! :)

Kicki - Trodde inte mitt tick skulle gå hem men nog var här några som blev lurad..hehe :)

Christer - Se till att fyll år snart så du kan önska dig en! :)