16 aug. 2011

Glädjerusig!

 
Vill tacka stort för alla fina kommentarer i förra inlägget och ett stort tack för alla tummar på vägen! Jag kommer berätta lite mer om vad som nu händer i ett annat inlägg och lite om våra planer. Vi vet vad vi vill och vad vi ska göra men jag har inte riktigt vågat blicka framåt förrän nu. Mycket tankar snurrar i huvudet och jag har nog inte riktigt smält att jag faktiskt blivit godkänd. När jag landat lite ska jag berätta vad planen är men just nu är jag mest fylld av ett glädjerus och det är en väldigt skön känsla att få suga på efter så många motgångar.

Vi har velat skaffa barn i ca 12år och det har varit riktigt tufft mellan varven men nu äntligen känns det som någonting kan lossna. Det är så skönt det här med att adoptera istället för att hoppas på ett mirakel som aldrig händer för barn som behöver hem det finns det. Visst innebär det lite väntan men det är vi vana vid så det är ingen stress, går vår plan som den ska kan det dock gå fort och det kan hända roliga saker redan nästa sommar. Mer om det senare....

Förutom adoptionen så känns godkännandet väldigt bra för mig själv då det innebär att en panel med experter hos Socialstyrelsen tycker jag har bra framtidsutsikter trots min sjukdom. Jag är också övertygad om att jag inte varit i detta läget om jag inte satsat på min träning och löpning som jag gjort. Läkarintygen jag fått har därför varit riktigt fina och det var dessa som låg till grund för beslutet. Löpningen är verkligen så mycket mer än att sätta den ena foten framför den andra och den kan flytta stora berg! Känns så skönt och helt rätt att jag verkligen satsade på detta när jag blev sjuk för det har gjort att jag känner mig frisk igen!

Det kommer firas lite här men inte förrän till helgen eftersom jag jobbar kväll och inte träffar min fru förrän på fredag. Vi har då bokat in två nätter i Halmstad ihop med halvmaran på Prinsen Minne och det kommer bli ett riktigt fint firande. Trevlig middag på fredagskvällen, springa skiten ur kroppen på lördagen, After Run Party på lördagskvällen och sedan en ordentlig hotellfrukost på söndagen! Låter det bra?


10 kommentarer:

Kicki sa...

Låter som en toppen helg tycker jag och helt klart skall ni fira. Är så otroligt glad för er skull och hoppas att ni inte skall behöva vänta allt för länge.

mikael sa...

Det ger även hopp till framtida par!

När man väl tagit beslutet om adoption känns det helt fantastiskt. Det är inte alltid så lätt utan man hoppas, hoppas att det nån dag ska ta sig.

Anna sa...

Gud vad kul att läsa om allt. Lycka till på lördag. Jag skulle bra gärna vilja springa det loppet. Både ett fint och roligt lopp. Ha en mysig helg i Halmstad. Kommer jag upp till helgen så åker jag in och hejjar på dig.

Anonym sa...

HÄRLIGT, HÄRLIGT, HÄRLIGT och stort grattis! Fortsättning kommer att följas med spänning! (och ett stort extra plus för att du visar vad motion verkligen kan ge för resultat för kropp och själ! Ett hopp för alla!)

/Hanna

Christer sa...

Vilket härligt besked

Tomas Sivertsson sa...

Härligt att höra, stort grattis till er båda.
Hoppas för övrigt att jag kan ta rygg på dig på lördag;-)
Troligtvis inte nu när du springer i glädjerus!
Lycka till med adoptionsresan och med prinsens minne.
/Tomas

magnus plantins sa...

Låter skitbra tycker jag:-)

biffen

Daniel sa...

Kicki - Hoppas också på att det ska rulla på nu även om vi är vana vid att vänta ;) Visst ska vi fira! :)

Mikael - Visst är det ett vädligt skönt beslut och jag ser verkligen fram emot resan med utredning och allt. Det ska bli intressant och lärorikt! :)

Anna - Tack! Då ses vi kanske! Hojta till om du åker upp så ska jag hålla ögonen öppna efter dig!

Hanna - Tack tack tack! Vet inte hur svårt det är och bli godkänd med ms men det borde ge andra hopp som är i samma sits :)

Christer - Yey!! :)

Tomas - Tack! Ska se om jag kan hitta dig bland allt folk ;) Hojta till om du ser mig och lycka själv till på lördag!

Magnus - Visst gör det! ;)

Senad sa...

RIKTIGT HÄRLIGT ATT LÄSA DANIEL! Hoppas det går bra i Halmstad! MÅ VÄL! och slutligen. Kick ass tid på Kåseberga!!

Mvh/ Senad

Daniel sa...

Tack Senad! Det kändes som Kåseberga var ett styrkebesked trots att tiden var en bit från mitt pers. Ska bli spännande att se om det håller hela vägen nu på lördag! :)

Må väl själv!!!