4 sep. 2011

Tackar för mig!


Det har varit en intensiv period nu av både träning, tävling och bloggande så jag tar en paus från just bloggande ett tag. Känner mig lite som en repig skiva när jag skriver här och det händer egentligen inte så mycket nytt tycker jag. Jag sätter ingen datum för när jag är tillbaka, det kan vara innan Lidingöloppet eller efter beroende på hur jag känner.

Det kommer tränas på friskt inför Lidingöloppet och på lördag blir det Veberödsrundan, en halvmara som jag kör som ett träningspass. Nästa helg blir det sedan 5km på Falsterboloppet där jag ska försöka persa på 5km samt få lite fart på benen inför Lidingöloppet. Kanske ses vi där och vi kanske även ses på peppträffen innan Lidingöloppet annars får ni ha det så bra tills vi ses igen.....

18 kommentarer:

Thomas sa...

Jag förstår så väl hur du menar Daniel.
Men jag tycker inte alls att det är någon repig skiva, mer som en CD med nya harmonier nästan varje gång.

Men allt har sin tid, välkommen tillbaka när det känns rätt igen.

Senad sa...

Må väl Daniel! Och lycka till. Väl mött där ute!

Mvh/ Senad

h-man sa...

Tråkigt besked! Hoppas du drar igång med ny inspiration snart igen! Repig skiva?? Det finns få andra som är inspirerande som du är FYI

anneliten sa...

Förstår känslan. Men jag tycker inte du låter som en repig skiva. Vi ses på Lidingö.

Sofie RW sa...

Vi ses på Lidingö! Och iaf. jag väntar tålmodigt tills du är tillbaka i bloggvärlden!

Kicki sa...

Förstår ditt beslut, men jag hoppas verkligen att du snart är tillbaka igen här på bloggen. För jag kommer verkligen att sakna dina inlägg.

Lycka till på kommande tävlingar. Vi ses på Lidingö.

Kramizz

Johan sa...

Man behöver pauser ibland. Lusten kommer nog tillbaka. Jag har sett så många bilder av dig så du är nog en av få bloggare som jag kommer att känna igen om jag ser dig på Lidingöloppet:)

Anna (Orka mera) sa...

Äsch, du är allt annat än repig! Men visst kan man behöva paus ibland. Hoppas dock att du kommer tillbaka så vi får fortsätta inspireras av dina prestationer. Kanske kommer jag till Lidingöpepp-träffen och ger er alla en lyckatill-spark i baken!

Helena sa...

Förstår så väl vad du menar, även om jag inte heller tycker att du är repig ett dugg!!! Kom tillbaka när du känner för det och kan fortsätta inspirera. Vi väntar här! Njut och ha det bra.

Kram H

Helena sa...

Åh förresten!!! Veberödsloppet på lördag nu? Då cyklar vi Malmö Velo och är borta tills på eftermiddagen :-(( Annars hade det FETBESTÄMT blivit lunch här!!! En annan gång vännen!

Ingmarie sa...

Oj! Sorgligt men jag förstår dig. Jag hoppas förstås vi ses på LL! Hur är det stannar i kvar på lördagen? Hörs via mail/telefon! KRAM

Staffan sa...

Jag håller såklart inte heller med om att du låter som en repig skiva, du varierar dina olika teman kring löp-och styrketräning, inspirerande race-rapporter från olika lopp och inlägg om adoption och din sjukdom, inte i någons löparliv händer det väl så mycket att man då och då inte känner att man upprepar samma saker ibland.

Lycka till med träningen och välkommen tillbaka när du känner för det!

Anne sa...

oj vad tomt det kommer bli - får läsa nåt av de gamla inläggen varje kväll istället. all pepp inför lidingöloppet och egoistiska förhoppningar om att se dina inlägg här igen snart!!!! kram

Daniel sa...

Tack för alla fina kommentarer! Jag kommer tillbaka om ett tag med ny energi, skönt med ett litet "break" ibland ;)
Kram på er!!!

Lennart sa...

Hej Daniel!
Tycker inte hellar att du är "repig" och ser fram mot när du börjar skriva igen.

Förstår dock att man ibland kanske behöver "pausa", och jag tror nog att du snart är tillbaka :-).

Lycka till på LL!

MVH

Daniel sa...

Tack Lennart! Börjar få tillbaka lite bloggmotivation ;)

Annika sa...

Visst behöver man paus men katten vad svårt att låta bli att skriva inlägg. Du hör att vi är många som imponeras av dina inspirerande rader. Allt gott!

Daniel sa...

Tack Annika! Ibland är det svårt att låta bli att skriva men just nu har jag nästan tappat bloggmotivationen helt av någon anledning :( Tur att träningsmotivationen finns där ;)
Allt gott till dig med!!!