22 okt. 2011

Fantastisk dag!


Det blev ett lyckat Markuslopp idag och jag gjorde ett fint lopp! Vätskeryggan var nog rätt beslut men tyvärr sprang den läck vid 15km vilket gjorde att jag blev blöt och kall på hela ryggen. Av någon anledning finns det ett hål någonstans som jag inte lyckas lokalisera än men det gick ändå bra. Jag klarade mig ändå på en 75cl vattenflaska som jag fyllde på halvvägs och drog även några Flapjacks under loppet vilket räckte fint, dessutom fanns det ju en kontroll halvvägs med en massa gott.

Jag var riktigt stark hela vägen och avverkade dom 50km på 5:15 vilket var exakt samma tid som förra året. Förra året var dock inte det "riktiga" Markusloppet då man fick lägga om banan pga jakt som gjorde att dom tuffa partierna ersattes med mycket asfalt och grusväg. I år blev det betydligt tuffare så jag var riktigt nöjd med mina 5:15!

Det kommer en lite längre version senare och jag passade även på att fota och videoblogga lite under loppet. Ljudet blev inte det bästa men jag ska se om jag kan göra något åt det. Tack för alla lycka till både här och på Facebook under helgen!

7 kommentarer:

Mikael Björk sa...

Tack för idag. Där är ju jag som en liten prick.

Anna (Orka mera) sa...

Grymt jobbat! Och med ordinarie bana så är det en fantastisk bra tid! Puh, jag blir trött bara jag tänker på backarna :)

Andrej sa...

Bra jobbat. Fast det är klart... att springa i skogen under jakten skapar ju en viss... hur skall jag säga... motivation att springa fort? :-)

Andréa sa...

Grymt!! Grattis!

Ingmarie sa...

Wow! Fantastiskt bra!

Sara sa...

Härligt! Ser ut att vara en jättefin bana. Bra jobbat!

Daniel sa...

Mikael - Tack själv! Du är så långt bort men ändå väldigt nära ;)

Anna - Romeleåsen x 2 går inte av för hackor ;) Nästa år är du med!

Andrej - Verkligen läskigt när det smäller i skogen fast det var ganska lugnt denna helgen vilket var skönt.

Andréa - Yey! Tack! :)

Ingmarie - Tack! Tog det ganska lugnt och hade en fin resa hela vägen :)

Sara - Du får hänga med på ett långpass där ute någon gång. Du kommer gilla backarna :)