26 okt. 2011

Löpvilar

Kroppen känns riktigt bra efter helgens ultra men jag låter mig inte luras och tänker vila från löpningen fram tills lördag. Istället fortsätter jag bygga en stark kroppen på gymmet och jag har fortfarande fint tryck när jag drar loss bland vilkterna. Det är verkligen jättekul att köra styrka just nu och det är skönt att jag kan göra det i lugn och ro utan att löpningen blir lidanade då jag inte har några lopp inplanerade på länge. Det blir också en massa husfix för där finns alltid att göra och idag kombinerade jag med lite träning på hög höjd. Läste någonstans att detta ska vara bra men det var kanske inte så här dom menade?10 kommentarer:

Sofie sa...

Men Daniel vad gör du där uppe??? Det var sotaren som skulle klättra...inte du...tur jag ser detta i efterhand :) och jag hoppas höjdträningen ger utdelning :)

Kramar

Snorkkis sa...

Nästan dopingvarning där ;)

Tobias sa...

Haha, ja, sjalv tycker jag att jag kanner skillnad mellan Salt Lake City (1500-2000 moh), och Lund. Springer sallan fortare an 5 min/km har i SLC, men i Lund kanns det latt att iallafall komma ner runt 4:30...

Senast jag var i Sverige sa lag min puls ungefar 20 slag lagre vid motsvarande fart, an i SLC.

Vet inte om det sant, men har last att hoghojdstraning spelar storst roll pa kortare distanser (halvmara och kortare). Har ocksa last att det ar optimalt att sova/vila pa hog hojd, och samtidigt trana pa havsniva. Sa du far val flytta upp sangen pa taket!

anneliten sa...

Hi hi... Ett tak i skåne är kanske inte det man tänker på som höghöjdsträning.

mikael sa...

Här har du en till som är riktigt höjdrädd :) Det har varit lite problem när vi målat huset från stege... men det har funkat med lite positiv coaching från min fru

Staffan sa...

Ser ingen säkerhetslina på bilden? Du måste nog stanna där uppe ett tag om det ska ha någon effekt så var god och klättra ner nu!

Daniel sa...

Sofie - Nu frun är i Norge passar mannen på att klättra på taket! ;) Var tvungen att kolla så stegen satt fast innan sotaren skulle upp där! Ses på fredag! Kramar!!!

Snorkkis - Berätta inte det för någon! ;)

Tobias - Intressant info du delar med dig av! Tack! Då ska jag alltså sova under bar himmel uppe på taket för att få en hyffsad effekt :) Låter mysigt! :))
New York närmar sig med stormsteg nu! Lycka till med laddningen!

Anneli - Man tager vad man haver ;)

Mikael - Skönt man inte är höjdrädd, lider däremot av klaustrofobi istället...

Staffan - Jag är nere nu! ;) Tack för omtanken!

Christer sa...

Ser lite halvfarligt ut

Kicki sa...

Är det detta som krävs för att köra höghöjdträning i Skåne så hoppar jag ;) Vill ha fast mark under mina fötter.

Daniel sa...

Christer - Tur man inte är sotare ;)

Kicki - Det finns bättre sträckor som är mer "springbara" ;)...typ Minnesbergsbacken :)