5 okt. 2011

Skön träningskväll

Jag fick till en riktigt lyckad träningskväll som började med massage för vaderna av klubbens "tränare", (vet inte om vi kallar honom för tränare) Han var grym och mina vader fick sig en ordentlig omgång, speciellt min vänstra som också är den som varit segast efter Lidingöloppet. Efter 15min på högern och nästan dubbelt så länge på vänstern var jag mör och fin när jag gick av bänken. Vi pratade också lite träningsupplägg där jag fick lite nya idéer och tankar inför nästa års mål som jag har börjat fundera på så smått.


Jag åkte därefter till gymmet där jag körde 40min ganska tuff styrka i ångorna av linimentet från vaderna. Kroppen svarade fint och jag fick även sällskap av min bästa och äldsta vän som råkade vara på gymmet samtidigt vilket var kul. Körde igenom axlar, bröst och mage tills jag nästan inte hade mer att ge och klev därefter upp på löpbandet för att krama ur det sista med 50min lätt fartlek. Ställde in bandet på 1% lutning och sedan växlade jag tempo mellan 12-16km/h efter låtarna i iPoden. Vaderna trummade på fint och det blev en riktigt lyckad kväll som innehöll det mesta. Nu blir det en tur med hunden och sedan sängen på det!

Hoppas ni också haft en bra kväll!

3 kommentarer:

Anna sa...

Det var ingen dålig träningskväll.

mikael sa...

Härligt!

Efter halvmaran på lördag i Göteborg blir det lite löparvila och rehab för mig. Känningar i höft och baksida lår. Borde kanske inte träna/tävla ...

Har ni startat upp hemutredningen?
Är så nyfiken som du kanske förstår :)

Daniel sa...

Anna - Den satt fint :)

Mikael - Lyssna på kroppen och se till att vila om den vill det, det lönar sig ;)
Utredningen är igång och det går bra, får se om det kommer ett inlägg senare....