18 okt. 2011

Träningsvilde

Regn, regn och åter regn hela dagen men framåt kvällen lagom tills jag bytte om för träning med klubben tittade solen fram och det blev uppehåll. Perfekt även om det var ganska rått men med mysiga mössan på blev det riktigt bra medan mörkret föll...


Idag var det inte bana som gällde och jag hade inte full koll på programmet då vi för tillfället har två olika program att träna efter, vissa skulle springa snabbdistans och andra skulle bara springa intervaller. Tycker det är både för och nackdelar med detta men nog mest fördelar...

Jag gillar träna i grupp så det är lite synd när man inte kör tillsammans men samtidigt ger det valmöjligheter och det finns ju ändå någon att träna med. Valmöjligheter passa mig perfekt i nuläget då jag är lite av en "träningsvilde" utan något speciellt program eller kortsiktigt mål. Jag tog en kort funderare innan vi skulle dra igång våra pass och bestämde mig för att springa 4km snabbdistans och sedan köra ett gäng intervaller ovanpå det.

Snabbdistansen gick bra och 4km avverkades på 15:02, saknade dock lite fart och flyt då benen var lite "stolpiga" efter gårdagens backar. Jag hade dock mycket ork och det var kul med snabbdistans så efter 4min vila hängde jag med på en till snabbdistans som avverkades på 15:29. Lite ojämnt mot första kanske men jag skyller på vinden och några hala löv i mörkret ;)

Som jag skrev hade jag mycket ork även om jag inte hade farten så jag avslutade med 2st tusingar på 3:40 och 3:45. Fick på så vis ihop 10km av bra kvalitet och passet slutade på totalt 14km vilket jag var mer än nöjd med. Sedan hem igen där jag körde strax över 200 armhävningar med min armhävnings-app och nu har jag reggat över 10 000st armhävningar! Kul!


2 kommentarer:

Suzan sa...

älskar dina bilder! alltid så snygga!

Daniel sa...

Härligt att höra! Tack! :)