20 nov. 2011

Mycket träning och 500mil!

Helgens träning har varit mer än lyckad och det har verkligen varit fullt upp på många fronter. Det kanske märks då det inte dykt upp ett enda blogginlägg här men här kommer en uppdatering om vad som hänt i träningsväg...

Fredagkväll :

Ensam hemma vilket gjorde att det blev fredagsmys på gymmet med en riktig genomkörare på 60min som avslutades med 30min lätt löpning på bandet. Sedan hem för att avsluta kvällen med lite zombiefilm.

Lördagsmorgon:

Backpass i Bokskogen med Löparprojektet i Skåne under ledning av Ian Manners. Vi var mycket folk och det var många snabba löpare på plats, fick också långväga besök av Therese och Sara var tillbaka i löparskorna vilket var härligt att se! Ian hade satt ihop en fin slinga som vi sprang 6ggr och jag fick till ett skönt pass där jag hade fullt upp med att jaga en av våra snabba juniorer. Det visslade om det och jag ser fram emot fler pass ute i skogen under vinterträningen. Dom här passen i skogen gör verkligen nytta och för att citera Ian Manners:

It's where runners become athletes!

Söndagkväll:

Långpass i mörker och dimma med lätta ben trots ett tufft backpass i ryggen. Försökte hålla igen i "mjölken" och 20km landade på 1:36 utan större ansträngning. Sprang med musik och mitt Nike+ chip har nu varit med mig i hela 500mil visade det sig när jag laddade upp passet. Högsta nivån som går att uppnå och det satte punkt för en fin helg som landade på 40km löpning med extra allt!!! 

Om denna plastbit kunde berätta löparhistorier hade den haft mycket att säga.

2 kommentarer:

mikael sa...

Trodde du hade sprungit 500 mil i år :) Men du är väl inte så långt ifrån?

Daniel sa...

Hehe! Har inte riktigt koll på hur långt det kommer bli i år men någonstans runt 250mil blir det nog.